03 / 07 / 2024

PTT kartı olanlara ek ödeme yatırılacak! Kimlik kartını götürene 950 TL verilecek!

PTT kartı olanlara ek ödeme yatırılacak! Kimlik kartını götürene 950 TL verilecek!

2023 yılında Türkiye'de dar gelirli vatandaşlar için devlet tarafından sunulan destekler hala devam ediyor. Bu destekler arasında, PTT tarafından sağlanan yardımlar da yer almaktadır. PTT kartı olup kimlik kartını götüren dar gelirli vatandaşlar 950 TL yardım alabilecekler. Ayrıntılar haberimizde...



PTT kartı olanlara ek ödeme yatırılacak! Kimlik kartını götürene 950 TL verilecek!

Nisan ayı ödemeleri başlıyor

Ailelerin ekonomik durumlarını desteklemek amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay belirli bir tarihte aile destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor. Nisan ayı ödemeleri de birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre, Haziran 2022- Mayıs 2023 dönemi için belirlenen şartları sağlayan ailelere yardım tutarları ödeniyor. Bu şartlar arasında aile içindeki kişi başına düşen gelirin belirli bir seviyenin altında olması ve ailede bulunan kişi sayısı gibi kriterler yer alıyor. Yardım tutarları, ailede bulunan kişi sayısına ve aile içindeki gelir düzeyine göre değişkenlik gösteriyor. Aile destek ödemeleri, belirli aralıklarla güncelleniyor ve yeni dönemler için belirlenen kriterler doğrultusunda ödemeler yapılıyor.

PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır? PTT personel alımında son dakika! 

Çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Başvuran PTT'den anında alabiliyor! Anne babalar hemen bakın!

PTT'den 2 bin liralık yardım açıklaması! Parayı duyan PTT'de yığılmaya neden oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön