14 / 05 / 2024

PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

PTT ve Aktif Bank ortaklığıyla gerçekleşecek olan kampanyayla birlikte emekliler için 100 bin TL kredi ödemesi gerçekleştirileceği duyuruldu.  



PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

Kimler krediden faydalanacak?

Pek çok banka emekli müşterileri için geçtiğimiz aylarda sayısız emekli prim kampanyası düzenlemişti Şimdilerde ise düşük faizli kredi imkanları sunulmaya başlandı. Bu bankalar arasında yer alan PTT, oldukça geniş kapsamlı bir kampanya duyurdu. PTT ve Aktif Bank işbirliği ile 100 bin TL’ye kadar sunulan kredi kampanyasına emekliler ve çalışan vatandaşlar başvuru yapabilecek. Anında kredi imkanı bulunduğundan ister şubeye gidilerek isterse SMS aracılığıyla başvurular alınacak. Başvurudan sonra gerekli incelemeler gerçekleştirildiğinde uygun görülen kişilerin hesabına anında kredi miktarı gönderilecek.  

Kefilsiz ve belgesiz olması sayesinde pek çok vatandaşın kolaylıkla faydalanabileceği 100 bin TL kredi 36 aya varan vade seçenekleri ile rahatlıkla ödenebilir olacak. Hemen başvuru yapann nakit ihtiyaç sahipleri, uygun görüldükleri takdirde kampanyadan faydalanabilecek. 

Anne babalar şu an bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına zam geldi mi?

PTT ne zaman açılıyor? PTT bayram tatili kaç gün 2023? 24 Nisan Pazartesi PTT'ler açık mı, çalışıyor mu?

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön