29 / 04 / 2024

PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

PTT ve Aktif Bank ortaklığıyla gerçekleşecek olan kampanyayla birlikte emekliler için 100 bin TL kredi ödemesi gerçekleştirileceği duyuruldu.  



Düşük faiz oranları ile uzun vadede ödeme seçeneği sunulan 100 bin TL kredi fırsatına ilişkin detaylar haberimizde...

PTT’den 100 bin TL kredi imkanı

Kredi başvurusunda bulunan ve olumlu sonuçlanan herkes, kredilerini 5 dakika içerisinde hesaplarında görüntüleyebilecek. Anında kredi seçeneği sayesinde nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar oldukça kolay bir şekilde bu imkanlardan faydalanabilecek. Düşük faiz oranları sayesinde PTT aracılığıyla 100 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunulmasıyla birlikte vatandaşlar kredi şartlarını ve süreci yakın takibe aldı.

PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

PTT 100 bin TL kredisi için gerekli şartlar

100 bin TL’ye kadar kredi çekmek isteyen vatandaşlar PTT şubelerine giderek başvuruda bulunabilecek. Başvuru için kimlik kartları ve kredi puanı, ayrıca geçmişteki kredi puanları detaylı bir şekilde incelemeye alınacak. Kredi puanı yeterli olan ve 3 aylık primi yatırılan emekliler, bu kredi imkanlarından kolaylıkla faydalanabilecek.

PTT şubelerine gitmeye gerek kalmadan direkt SMS yoluyla da PTT 100 bin TL kredi başvurusunda bulunma imkanı da mevcut. Bunun için PTT yazıp boşluk bırakarak T.C kimlik numaranızı yazıp 3050’ye mesaj göndererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuz kabul edilirse 100 bin TL krediden anında faydalanabilirsiniz. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön