23 / 07 / 2024

PTT'den bayram harçlığı veriliyor! Ödeme TC kimlik son numarasına göre verilecek!

PTT'den bayram harçlığı veriliyor! Ödeme TC kimlik son numarasına göre verilecek!

Aile Bakanlığı, 18 yaşından büyük bireylere bayram yardımı sağlayacak. Başvuru yapanlar, tam 2750 TL nakit destek ödemesi alacaklar. Bayram öncesinde bu yardımı almak için 3 gün boyunca başvuru yapılabilecek.




PTT den bayram harçlığı veriliyor! Ödeme TC kimlik son numarasına göre verilecek!

T.C kimlik numarasına göre PTT’den alınacak

Toplamda 2.750 TL tutarındaki doğalgaz yardımı ve elektrik faturası yardımı ödemeleri, vatandaşlara destek olmak amacıyla verilmektedir. Doğalgaz yardımı ödemesi, kış aylarında özellikle ihtiyaç duyulan bir yardım olarak Kasım ile Haziran ayları arasında gerçekleştirilmektedir. Elektrik faturası yardımı ise her ay düzenli olarak sağlanmaktadır. Başvurusu onaylanan kişiler, T.C. kimlik kartları ve faturaları ile birlikte PTT şubelerine başvurarak ödemelerini direkt olarak alabilmektedir.

Doğalgaz yardımı ve elektrik faturası yardımı alabilmek için hane içindeki kişi başına düşen gelirin asgari ücretin 1/3'ünden az olması gerekmektedir. Başvurular 3 gün içinde yapılabilmekte ve bayram öncesi ödeme alınabilmektedir. Yardım almak isteyen vatandaşlar, PTT şubeleri aracılığıyla başvurularını yapabilirler. Bu yardımlar sadece PTT aracılığıyla ödeme olarak verilmekte olup, banka hesaplarına yatırılmamaktadır.

PTT personeli olmak için nasıl başvuru yapılır? PTT 2023 personel alımı!

Bakanlık düğmeye bastı! PTT üzerinden gıda yardımı yapılacak

Anne babalara Nisan müjdesi! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olana PTT'den hemen veriliyor! Çocuk destek ödemesine zam var mı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön