27 / 04 / 2024

Pucca'dan ev sahiplerine savaş: Evdeki rutubetten ağrımayan kemiğim kalmadı, sonuna kadar yasal haklarımı kullanacağım! 

Pucca'dan ev sahiplerine savaş: Evdeki rutubetten ağrımayan kemiğim kalmadı, sonuna kadar yasal haklarımı kullanacağım! 

Fenomen yazar Pucca'nın başı ev sahipleriyle dertte. Ev sahiplerinin farklı iddialarla eleştirdiği Selen Pınar Işık, yeni bir açıklama yaptı ve yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını belirtti. 



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiracı ve ev sahipleri tartışmalarına geçtiğimiz günlerde Fenomen ve yazar Pucca da dahil oldu. 'Pucca' adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi olduğunu belirten Jale Tuncer, geçtiğimiz günlerde 16 aydır kirasını alamadığına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. 

Jale Tuncer, söz konusu açıklamasında ilk bir yıl kirayı eksik veya geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiği iddialarını gündeme getirdi. Ayrıca, dava açtığını ve 12 aydır mahkeme sürecinde olunduğunu aktaran Tuncer, evin Nişantaşı'nda 3+1 olduğunu ve kiranın 2023'te 10 bin 500 TL olduğunu da belirtti. 

Bunun hemen ardından Selen Pınar Işık'a bir suçlama da ünlü oyuncu Tuba Ünsal'dan geldi. 

Ünsal, "Evimi mahvetti' demek az kalır" diyerek, Pucca'nın kirasını ödemediğini iddia eden ev sahibi Jale Tuncer'e destekte bulundu. 

Pucca dan ev sahiplerine savaş: Evdeki rutubetten ağrımayan kemiğim kalmadı, sonuna kadar yasal haklarımı kullanacağım! 

NTV'de yer alan habere göre, Pucca’dan Tuba Ünsal’ın iddialarına yanıt gecikmedi ve konu ile ilgili yasal hakkımı kullanacağının altını çizdi. 

Selin Pınar Işık, konuya ilişkin ilk açıklamasında, hem ev sahiplerinin hem de kiracıların mağdur olduğunu, kendisinin de kirasını ödemekte zorluk çektiğini söyledi ve "Oğlumun başına gelen talihsiz kaza üzerinden kendi yaşadığım ekonomik zorlukların arkasına sığınmayı istemiyorum ancak zor günlerdi. Tek başıma bunların altından kalkmak için çalışıyorum tökezlesem bile. Süreç mahkemeye taşındığı vakit tek olmadığımı, milyonların da aynı sorunları yaşadığını gördüm" ifadelerini kullandı. 

Ardından da evi boşaltma sürecinde olduğunun ve davanın sürdüğünün altını çizen Işık, "Oğlum 6 yaşında ve zaten yeterince zor günler geçirdik daha çok psikolojimizin bozulmasına izin vermeyeceğim" dedi. 

Pucca dan ev sahiplerine savaş: Evdeki rutubetten ağrımayan kemiğim kalmadı, sonuna kadar yasal haklarımı kullanacağım! 

Pucca ismiyle tanınan Selen Pınar Işık'ın açıklaması bununla kalmadı ve ardından ev sahibi Tuba Ünsal'a bir kez yanıt verdi ve evinden memnun olmadığına dikkat çekti. 

"aaaa! yeter iyice vurun abalıya yaptınız! Yıllarca oturmuşum yalanını geçtim, zaten o dairede hamile kaldım, son 3 ayında da taşındım. Hamileliğim senelerce sürecek değil herhalde" diye konuşan Işık, Ünsal'ın evine ilişkin şikayetlerini de dile getirdi. 

Pucca, "Çıkacağımız tarihi de söyledik kendisi bizden sözleşme sonuna kadarını istedi. Depozitoya sayıldı. Çıkma nedenimiz de konut rutubet içindeydi ve ağrımayan kemiğim kalmamıştı. Köpeklerimizden de herkes şikayetçiydi" açıklamasında bulundu ve bu kadar sorunları olmasına rağmen, yasal haklarını kullanabileceklerini dile getirdi. 

Işık, açıklamasını "Ben yasal haklarımı hepinize karşı sonuna kadar kullanacağım emin olun" diyerek tamamladı. 

Fiat, Ford, Renault, Hyundai peş peşe açıkladı! İşte 900 bin TL’nin altındaki 10 otomobil!

Ev sahipleri ile kiracıların kavgası niçin bitirilemiyor? 

Birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Bu yapılmazsa vergi de işe yaramaz!


Geri Dön