29 / 04 / 2024

Putin'in son dakika açıklaması petrol fiyatlarını zıplattı! Türkiye'de benzin ve motorine büyük zam mı geliyor?

Putin'in son dakika açıklaması petrol fiyatlarını zıplattı! Türkiye'de benzin ve motorine büyük zam mı geliyor?

Putin, Ukrayna'nın Rusya ile İstanbul'da yaptığı anlaşmaları reddettiğini belirterek "Yine hepimiz çıkmaza girdik." dedi. Putin'in konuşması savaşın durmayacağını gösteriyor. Brent petrol yeniden yükselişe geçti. Türkiye'de benzin ve mazota yüksek zam yolda!..



Rusya Devlet Başkanı Putin, görüşmelerde herkes tarafından kabul edilebilir anlaşmalara varılmaması halinde, başlangıçta belirlenen görevlerin yerine getirilmesine kadar özel operasyonun devam edeceğini dile getirdi. 

Ukrayna ile Rusya arasında İstanbul'da yapılan müzakerelerde belli bir seviyeye ulaşıldığını kaydeden Putin, "Bu müzakerelerde Ukrayna için belirli güvenlik garantileri vardı. Ukrayna tarafı, Kırım, Sivastopol ve Donbas için geçerli olmayacak şekilde kendileri için çok katı güvenlik garantileri ilan etti. Ardından sözleşme sürecinin devamı için koşullar yaratmaya yönelik eylemlerimiz gerçekleşti. Bunun yerine Buça'daki provokasyon ile karşılaştık. En önemlisi Ukrayna tarafı İstanbul'daki kendi anlaşmalarından çekildi." diye konuştu.

Ukrayna'nın şu anda güvenlik taleplerini ayırdığını, Kırım, Sivastopol ve Donbas ile ilişkilerin düzenlenmesinin ise bu anlaşmaların çerçevesinden çıkardığını kaydeden Putin, "Yani yine hepimiz için çıkmaza girdik." ifadesini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön