29 / 05 / 2024

QNB Finansbank ilk kez duyurdu! 2 hafta içinde hesaplara tam bu kadar para yatacak!

QNB Finansbank ilk kez duyurdu! 2 hafta içinde hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Giyimden alışverişe, teknolojiden akaryakıta kadar pek çok alanda kampanyalar düzenleyen QNB Finansbank, yeni kampanyasını duyurdu. Fatura ödeme talimatlarına toplam 200 TL hediye edeceğini aktaran QNB Finansbank, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinden paylaştı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyadan 1 Haziran - 30 Haziran 2023 tarihlerinde QNB Mobil uygulamasından uzaktan müşteri olma müracaatında bulunup, bu süreçte QNB Mobil’den müşterimiz olanlar yararlanabilir.

  • Kampanya 1 Haziran-30 Haziran 2023 tarihlerinde CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız vasıtasıyla verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerli olacaktır. Kampanya boyunca iptal edilip tekrar verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

QNB Finansbank ilk kez duyurdu! 2 hafta içinde hesaplara tam bu kadar para yatacak!

  • Vereceğiniz ilk yeni otomatik fatura ödeme talimatı kapsamında 100 TL olmak üzere, ilave olarak vereceğiniz her yeni otomatik ödeme talimatı için 50 TL, toplamda maksimum 200 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.

  • Kredi kartı üzerinden ödül kazanımı için talimat verilen faturaların 30 Kasım 2023’e kadar minimum bir defa ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 31 Aralık 2023’e kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi halinde hesaplara aktarılan ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılması halinde kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak yansıtılacaktır. 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Akbank’tan Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak kampanya! Bu ücretsiz verilecek!

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!

BİM’de Domestos 34,50 TL’ye, leke çıkarıcı sprey 26,50 TL’ye, yüzey temizleyici 34,50 TL’ye düştü!


Geri Dön