19 / 05 / 2024

QNB Finansbank'tan son dakika açıklaması! Emekli promosyon rakamlarını güncelledi!

QNB Finansbank'tan son dakika açıklaması! Emekli promosyon rakamlarını güncelledi!

Özel bankalar emeklilere çeşitli fırsatlar sunarken son olarak QNB Finansbank bugün yeni bir promosyon duyurusunda bulundu. İşte detaylar...



MAAŞIN TAŞINMASI GEREKİYOR!

Özel bankalar Ekim'in ardından Kasım ayında da emeklilere çeşitli fırsatlar sunmak için kolları sıvadı.  QNB Finansbank bir promosyon duyurusu yaparak emeklilere ödenecek promosyon rakamını 3 yıl için 5 bin Türk Lirası olarak açıkladı. Bu promosyonu alabilmek için emeklilerin maaşlarını QNB Finansbank'a taşımaları gerekiyor. 

İşte QNB Finansbank'ın açıkladığı kampanyanın detayları:

-QNB Finansbank şubeleri üzerinden yapılacak olan işlemlerde sıra önceliği olacak.

-QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan ücretsiz yararlanılabilecek. 

-CardFinans kredi kartı bulunan kişilerde ilk yıl yıllık üyelik ücreti alınmayacak. Devamında ise kredi kartına bağlı olarak en az bir otomatik fatura talimatı verilmesiyle kredi kartı yıllık ücreti kesintisi olmayacak. 

-Emekli maaşını QNB Finansbank üzerinden alan müşteriler de CardFinans emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalar için yılda  bin 200 Türk Lirası indirim fırsatı yakalacak.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi

İşte elektrik faturasını yükselten ev aletleri!

Bugün başladı! Emekli banka promosyonları yükseldi!

5 bin 137 TL maaş ödenecek! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor!


 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön