12 / 05 / 2024

QNB Finansbank’tan tam bu kadar bayram harçlığı! IBAN numaranıza yatacak bu parayı alın!

QNB Finansbank’tan tam bu kadar bayram harçlığı! IBAN numaranıza yatacak bu parayı alın!

QNB Finansbank, düzenle olarak hazırladığı kampanyalarına bir yenisini ekledi. Kampanya kapsamında müşterilerine 150 TL hediye edeceğini duyuran QNB Finansbank, kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • ParaPuan kampanyasına katılım sağlamak amacıyla 01 Haziran - 30 Haziran 2023 tarihlerinde “BAUHAUS” yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olunacak. Alınacak kampanya katılım onay mesajından sonra kampanyaya katılım sağlanacak. QNB Finansbank’a gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi kampanya katılım mesaj tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek. QNB Mobil uygulamasından ParaPuan kampanyasına katılım sağlamak isteyen kişilerin kampanya dönemi boyunca QNB Mobil uygulaması/Diğer işlemler/Kampanyalar/HEMEN KATIL butonuna tıklayarak söz konusu kampanyaya kayıt olmaları gerekiyor.

QNB Finansbank’tan tam bu kadar bayram harçlığı! IBAN numaranıza yatacak bu parayı alın!

  • ParaPuan kampanyalarından bir müşteri bir defa, 1500 TL ve üzeri ilk harcamasında yararlanabilecek. Bunun yanı sıra, en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilecek.

  • Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya kayıt olup işlem gerçekleştirilen kredi kartınıza 4 Temmuz 2023’de yüklenecek. Ayrıca, bu ParaPuan’lar temmuz ayına sonuna kadar Bauhaus mağazalarında geçerli olacaktır.

  • Kazanılan ParaPuan’lar yalnızca Bauhaus mağazalarında geçerli olacak. Kazanılan ParaPuan bauhaus.com.tr  internet sitesinde kullanılamayacak.

  • Kullanılmayan ParaPuan 5 Ağustos 2023 tarihinde hesaplardan geri alınacak.

  • Söz konusu kampanya, diğer ParaPuan kampanyaları ile birleştirilemeyecek.

  • Kampanya çerçevesinde satın alınan ürünlerin iadesinde, hesaplara aktarılan ParaPuan’lar geri alınacak. Eğer bu ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ParaPuan yüklenen karta TL borcu olarak yansıtılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

QNB Finansbank müşterileri dikkat! Bu parayı almanız için son bir haftanız kaldı!

Yapı Kredi bu parayı sadece Worldcard müşterilerinin alacağını duyurdu!

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Geri Dön