05 / 05 / 2024

QNB Finansban'tan 2023'ün ilk müşteri kampanyası! Fatura başına 40 TL veriyor! Fırsatı kaçırmayın

QNB Finansban'tan 2023'ün ilk müşteri kampanyası! Fatura başına 40 TL veriyor! Fırsatı kaçırmayın

QNB Finansban'tan yeni müşterilere özel, otomatik fatura ödeme talimatına 40 TL parapuan veriyor. Finalde 120 para puan kazanma şansı veren bankanın uyguladığı Kampanya 1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni müşterilerini bekliyor. 



Geçirdiğimiz zorlu ekonomik şartlar ve bu şartlarla yaşanan koca yıllar, insanları az da olsa kampanyalı ürünlere yada bankalara sevk ediyor. Bu ihtiyaca binaen bankalarda vatandaşlara bazı avantajlı uygulamalar sunuyor. Bu bankalardan biri de QNB Finanbank'ın yeni müşterilere özel fatura ödeme kampanyası. Kampanyanın detayını 
haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kampanya 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında QNB Finansbank vadesiz hesaplarınızdan vereceğiniz her yeni aktif otomatik fatura ödeme talimatına, talimat başına 40 TL olmak üzere,  toplamda 120 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı!

 QNB Finansban tan 2023 ün ilk müşteri kampanyası! Fatura başına 40 TL veriyor! Fırsatı kaçırmayın

Kampanya Detayları:

Kampanyaya sadece yeni gelen müşteriler dahildir. Kampanya 1-31 Ocak tarihleri içerisinde vadesiz hesapları açanlara verilen her yeni otomatik fatura ödeme emri için uygulanır. Kampanya zamanı içinde iptal edilip yeniden 
verilen talimatlardan hediye kazanılamaz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön