25 / 05 / 2024

QNB Finansban'tan 2023'ün ilk müşteri kampanyası! Fatura başına 40 TL veriyor! Fırsatı kaçırmayın

QNB Finansban'tan 2023'ün ilk müşteri kampanyası! Fatura başına 40 TL veriyor! Fırsatı kaçırmayın

QNB Finansban'tan yeni müşterilere özel, otomatik fatura ödeme talimatına 40 TL parapuan veriyor. Finalde 120 para puan kazanma şansı veren bankanın uyguladığı Kampanya 1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni müşterilerini bekliyor. 



Verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 40 TL olmak kaydıyla, toplamda en fazla 120 TL ederinde ParaPuan kazanabilirsiniz. Verilen talimatlar için 28 Şubat 2023 tarihine kadar alakalı faturanın en az 1 kez ödenmesi zorunlu olup, hak edilen ParaPuan 1-10 Mart 2023 tarihleri arasında CardFinans peşin
 kartına yüklenecektir. CardFinans Nakit kartı yok ise ParaPuan yüklenemeyecektir. Cardfinans Nakit kartı olmayan müşterilerimiz başvuru yapmak için 0850 222 0900 Telefon Bankacılığı’ndan veya  QNB Finansbank Şubeleri’nden Cardfinans Nakit başvurusunda bulunulabilir. Ödeme tarihinizde hesap bakiyesi az ise fatura ödeme işlemi yapılmayacaktır. Talimatlı ilave hesap limitiniz mevcut ise ödemeniz güncel  faiz oranıyla bu limitinizden karşılanacaktır.

Hak edilen ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün ile sınırlı olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır. QNB Mobil/Ödemeler/Otomatik Ödeme Talimatları menüsünden, bireysel internet şubemizden, 0850 222 0900 çağrı merkezimizden, QNB Finansbank şubelerinden otomatik  fatura ödeme talimatı ile yapılabilir.

QNB Finansban tan 2023 ün ilk müşteri kampanyası! Fatura başına 40 TL veriyor! Fırsatı kaçırmayın

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanma hakkına sahiptir ve toplamda en fazla 120 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.  Bankamızda ilk kez hesap açmış olan veya inaktif statüden aktif statüye geçen (12 ay bankamızın hiçbir ürününü kullanmayıp 13. ayda herhangi bir ürün kullanarak aktifleşen) müşteriler yeni kazanılan müşteri olarak tanımlanmaktadır. Kampanya kapsamına QNB First, QNB First Plus ve Private Segment müşteriler dahil değildir.

EYT'liler bu haber heyecandan uykularınızı kaçıracak! Sakin olun maaşınız 20-25 bin lirayı bulabilir

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Amazon'dan büyük hamle! Öyle bir şirketle iş birliği yaptı ki!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön