03 / 05 / 2024

Amazon'dan büyük hamle! Öyle bir şirketle iş birliği yaptı ki!

Amazon'dan büyük hamle! Öyle bir şirketle iş birliği yaptı ki!

Türkiye'de en çok tanınır olan kripto para birimi Avalanche (AVAX), dünyaca meşhur Amazon ile olan yeni iş birliğini ilan etti.



Dijital veya sanal para birimi olarak da bilinen kripto para birimi, güvenlik için kriptografi kullanan bir elektronik para biçimidir. Kripto para birimleri, işlemleri kaydetmek ve yeni birimlerin ihracını yönetmek için merkezi olmayan sistemler, tipik olarak bir blok zinciri kullanır. Bitcoin, ilk ve en yaygın kullanılankripto para birimidir, ancak her biri kendi benzersiz özelliklerine ve özelliklerine sahip binlerce başka kripto para birimi mevcuttur. Diğer bazı iyi bilinen kripto para birimleri arasında Ethereum, Litecoin, Ripple ve Tether bulunur. Kripto para işlemleri, bir bilgisayar ağı üzerinden işlemleri kaydeden halka açık ve merkezi olmayan bir dijital defter olan blockchain teknolojisine dayanmaktadır. Güvenli, şeffaf ve kurcalamaya karşı korumalıdır ve bankalar gibi aracılara ihtiyaç duymadan hızlı ve verimli fon transferine izin verir.

Amazon'un Amazon Web Services (AWS) hizmeti, Blockchain teknolojileri ile kuvvetini ortaklaştırmaya devam ediyor. Ülkemizde büyük talep gören kripto para birimi Avalanche, AWS ile olan iş birliklerini da ilan etti.

Amazon dan büyük hamle! Öyle bir şirketle iş birliği yaptı ki!

Avalanche ve Amazon yeni bir ortaklığa imza attı

Buna ek olarak iş birliği, kişilerin Avalanche sistemi üzerinde düğümler başlatmasını ve yönetmesini de basitleştirecek. Yeni iş birliği aracılığı ile geliştiriciler de böylece blockchain ağına daha çok esneklik ve kuvvet sağlanacak. Ayrıca AWS, bu iş birliğinin ışığı altında Avalanche sisteminin altyapısını ve merkezi olmayan uygulama (dApp) ekosistemine de arka çıkacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön