30 / 07 / 2024

Amazon'dan büyük hamle! Öyle bir şirketle iş birliği yaptı ki!

Amazon'dan büyük hamle! Öyle bir şirketle iş birliği yaptı ki!

Türkiye'de en çok tanınır olan kripto para birimi Avalanche (AVAX), dünyaca meşhur Amazon ile olan yeni iş birliğini ilan etti.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Ava Labs, iş birliğinin bir parçası olarak başlangıç ​​etabındaki girişimcilerin kendi platformunda çalışmaya başlamasına destek olan bir program olan AWS Activate sistemine de dahil olacak.

Ava Labs Başkanı John Wu, “AWS Activate, geliştiricilerin Avalanche’ın çığır açan hızı, emniyeti ve ölçeklenebilirliği ile uygulamaları insanlara ulaştırmaları için harika bir kaynak.” dedi. 

Ava Labs'ın kurucusu ve CEO'su Emin Gün Sirer, “Hem bireysel hem de kurumsal geliştiriciler için, kendileri için en manalı olan kanuni yetki alanında AWS  ile anında düğümler oluşturabilmek ve ağları test edebilmek büyük bir avantaj oldu. Milyonlarca katılımcıyı neredeyse hemen kesinliğe kavuşturabilecek bir protokol uyguladığımız için mutluyum. Amazon ile yaptığımız çalışmalar Avalanche’ın olumlu etkisini hızlandırabilir.” sözlerini söyledi.

Amazon dan büyük hamle! Öyle bir şirketle iş birliği yaptı ki!

Avalanche (AVAX) fiyatı nasıl etkilendi?

AVAX, bu ilandan önce 12 dolar fiyat bandında yer alıyordu. iş birliğinin ilanından sonra ücret, bu yazı hazırlanırken 15 dolar sınırına yakınlaştı. Bu ortaklık sayesinde Avalanche'a olan güven ve talebin yükseleceği bazı kaynaklar tarafından belirtildi.

İPhone yeni tasarıma mı geçiyor! İPhone 16 nasıl tasarıma sahip olacak?

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

TOGG’un fiyatı belli oldu mu! İşte merak edilen sorunun cevabı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön