02 / 05 / 2024

EYT'liler bu haber heyecandan uykularınızı kaçıracak! Sakin olun maaşınız 20-25 bin lirayı bulabilir

 EYT'liler bu haber heyecandan uykularınızı kaçıracak! Sakin olun maaşınız 20-25 bin lirayı bulabilir

Alacakları maaşın yatmasını sabırsızlıkla bekleyen EYT'liler, bankalarında promosyon kampanyalarını değerlendirmek istiyor. Bankaların, 2.5 milyona yakın EYT'liye 25 bin TL promosyon vermesi bekleniyor



Banka promosyonu, bir bankanın müşterilerine verdiği özel teklifler veya indirimlerdir. Örneğin, bir banka müşterilerine belirli bir dönemde yaptıkları yatırımlar için ekstra faiz vermeyi, ücretsiz banka kartları veya özel kampanyalar sunmayı içerebilir. Bu tür promosyonlar genellikle müşteri sadakatini  arttırmak veya müşteri sayısını artırmak amacıyla yapılır.

 EYT liler bu haber heyecandan uykularınızı kaçıracak! Sakin olun maaşınız 20-25 bin lirayı bulabilir
Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinde finale gelindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT'de yaş şartının kaldırıldığını duyurmasının ardından milyonlar EYT'nin Meclis'e sunulmasını bekliyor. 8 Eylül 1999 senesi öncesinde sigorta giriş olanları içine alan EYT düzenlemesi ile 2.5 milyona yakın kişi emekli olmaya hak kazandı.

Hal böyle olunca bankalarda da emekli maaşı alacak milyonlarca EYT'liyi kendilerine çekmek için promosyon hazırlığına başladı. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz sene temmuz ayında başlayan emekli maaş promosyonları için yarış aralık ayına kadar sürmüştü.

Son yeniliklerle bir emeklinin almaya hak kazandığı promosyon miktarı ilave ödemelerle birlikte 7.500 TL'ye kadar yükselmişti. Şimdi EYT'lilerin de emekli olmasına kısa bir süre kala yeni bir iddia gündemdee bomba etkisi yaptı. Bankaların bu promosyon miktarlarını yaklaşık 3 kattan yukarı arttırarak yaklaşık 25 bin TL'ye kadar yükseltmesi bekleniyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön