19 / 05 / 2024

EYT'liler bu haber heyecandan uykularınızı kaçıracak! Sakin olun maaşınız 20-25 bin lirayı bulabilir

 EYT'liler bu haber heyecandan uykularınızı kaçıracak! Sakin olun maaşınız 20-25 bin lirayı bulabilir

Alacakları maaşın yatmasını sabırsızlıkla bekleyen EYT'liler, bankalarında promosyon kampanyalarını değerlendirmek istiyor. Bankaların, 2.5 milyona yakın EYT'liye 25 bin TL promosyon vermesi bekleniyor



BANKALAR TEK TEK DUYURACAK

Önümüzdeki günlerde bu sayıların bankalar tarafından tek tek açıklanması bekleniyor. EYT'lilerin ise promosyon sayısı konusunda pek çok tahmini var. EYT'liler için promosyonun ne zaman verileceği konusunda değerlendirmede bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı  Murat Bal, "20 bin, 25 bin TL'lere yükseleceğine dair bir çok duyum geliyor. EYT kanunu çıkar çıkmaz biz promosyonu hak ettik diye bir şey söz konusu değil. 
Emekliliği hak ettikten sonra maaşınızın yatmış olması ve aradan en az 3 gün geçmesi gerekiyor" dedi.

  EYT liler bu haber heyecandan uykularınızı kaçıracak! Sakin olun maaşınız 20-25 bin lirayı bulabilir

GÜNCEL EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARI NE KADAR? 

Özel bankalarda ilave yükselişlerle birlikte promosyon miktarı 7.500 TL'ye kadar veriliyor. Kamu bankalarında ise 5.500 ila 7.500 TL arasında maaş alanların 3.500 TL, 7.501-10.000 TL maaş alanların 4.500, 10 bin TL ve üzerinde maaş alanların ise 5.000 TL  emekli maaş promosyon hakkı bulunuyor.

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Amazon'dan büyük hamle! Öyle bir şirketle iş birliği yaptı ki!

İPhone yeni tasarıma mı geçiyor! İPhone 16 nasıl tasarıma sahip olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön