09 / 05 / 2024

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 



World Architecture Festival’e paralel olarak organize edilen, iç mimari tasarımların ele alındığı INSIDE World Festival of Interiors’da Portekiz, Malezya, Finlandiya, Meksika, Türkiye, Avustralya, Japonya, Hindistan ve Birleşik Krallık'ın yer aldığı dünyanın dört bir yanından yapılan başvurular arasından 11 kategoride toplam 75 projenin finalist olduğu belirtildi. Finale kalan projeler bu yıl Lizbon’da, PIL Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek olan INSIDE World Festival of Interiors 2022 bünyesinde, mimarlık dünyasının önde gelen isimlerinden meydana gelen uluslararası jüri karşısına çıkarak, kategori birinciliği ve “Yılın En İyi İç Mekanı” ünvanı için birbirleriyle yarışacak.

<#rsim3> 

INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde yarışacak olan Radisson Collection Hotel Bodrum, ödül kapsamında Türkiye’den finalist olan 4 proje arasında yer alıyor. Otelin MSE (Metex Studio Erk) tarafından tasarlanan iç mimari projesi, Akdeniz mimarisi ve premium yaşam alanlarını huzurlu bir deneyimle bir araya getiriyor. Yunanistan’ın Kos adasını karşısına alan sakin bir koyda konumlanan Radisson Collection Hotel, 80 oda ve suit, bir allday dining, lobi bar ve iş dünyasına hizmet eden dört toplantı salonuna sahip ve 400 metrelik geniş sahil şeridini ve küçük bir iç limanı da bünyesinde bulunduruyor. Akdeniz mimarisi ve ortak açık alanların iç limanla birlikteliğiyle beraber, Radisson Collection Hotel Bodrum da huzur dolu bir atmosfer mevcut. 

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de Hotels kategorisinde finalist oldu!

Kovid-19 pandemisinin ardından hayata geçirilen Radisson Collection Hotel’de kullanıcıların ruhsal ve fiziksel sağlığına öncelik veren MSE (Metex Studio Erk) için bu yaklaşım tasarım kurgusunda önem arz eden bir role sahip.  İç mimari konsepte yön veren bir diğer önemli nokta da bölgedeki kültürel ve doğal mirasa saygı duyulması olurken, materyal seçimlerinde doğal malzemelerin kullanılmış olması da dikkatleri çekiyor. Otelde, gösterişten uzak ancak “yeni lüks” kabul edilen duyusal deneyimi zenginleştiren malzeme kalitesine yer verildi. 

Radisson'dan 50 yeni otel geliyor!

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!


Geri Dön