09 / 05 / 2024

Rafael Salinas Martinez de Lecéa kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Rafael Salinas Martinez de Lecéa kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Rafael Salinas Martinez de Lecéa, kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?



Salinas, BBVA'da kariyerine 1991 yılında Derivative Products Director olarak başlamıştır. 1998-2000 yılları arasında BBV'de Varlık ve Yükümlülük Yönetimi Yardımcı Direktörü olarak görev yapmıştır. 2000-2003 yılları arasında ise BBVA'da Capital Management Başkanı olarak çalışmıştır.

Eğitim hayatına da önem veren Rafael Salinas Martinez de Lecéa, Chicago Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde MBA yapmıştır. Ayrıca, London School of Economics'te Econometrics and Mathematical Economics alanında yüksek lisans yapmış ve Banco de España'nın Centro de Estudios Monetarios y Financieros (CEMFI) programından mezun olmuştur. Lisans eğitimini de Alicante Üniversitesi'nde Ekonomi ve İşletme Yönetimi alanında tamamlamıştır.

Salinas'in uzmanlık alanı bankacılık işlemlerindeki risk yönetimi ve portföy yönetimidir. Kariyeri boyunca, üstlendiği pozisyonlar sayesinde, özellikle Latin Amerika, Avrupa ve Türkiye pazarları hakkında kapsamlı bir bilgi birikimi edinmiştir. Ayrıca, finansal piyasalar, kredi riski, varlık yönetimi, yatırım bankacılığı ve özellikle finansal krizlerin yönetimi konularında geniş bir tecrübeye sahiptir.

Garanti BBVA'da yönetim kurulu üyesi olarak, bankanın stratejik planlarının oluşturulmasına ve uygulanmasına katkı sağlamaktadır. Ayrıca, bankanın finansal ve operasyonel risklerini yöneterek, yüksek kaliteli finansal hizmetler sunarak bankanın müşteri memnuniyetini artırmak için çalışmaktadır.

Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?
Mahmut Akten kaç yaşında? Ne mezunu?
Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?
Işıl Akdemir Evlioğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun?
Ergun Özen kimdir? Ergun Özen kaç yaşında?
Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza nereli? Jorge Sáenz-Azcúnaga Carranza kimdir?
Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?
Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir?

Geri Dön