27 / 04 / 2024

Ramazan ayı için kırmızı ette fiyatlar sabitlendi! Artık Ankara'da da tek fiyat uygulanacak!

Ramazan ayı için kırmızı ette fiyatlar sabitlendi! Artık Ankara'da da tek fiyat uygulanacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) arasında yapılan protokol çerçevesinde Ankara'da da kırmızı et fiyatları resmen sabitlendi. İşte sabit fiyatlar...



Et ve Süt Kurumu (ESK) ile  Ankara  Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) arasında kırmızı et fiyatları ile ilgili bir protokol yapıldı. Söz konusu protokol ile ramazan ayı boyunca Derneğe üye marketlerde kırmızı et fiyatlarının sabitlenmesine karar verildi. 

Et ve Süt Kurumu ile PERDER arasında yapılan protokol doğrultusunda, ramazan ayında vatandaşların kırmızı eti piyasa fiyatının altında temin etmeleri için fiyatlar sabit kalacak. 

Ramazan ayı için kırmızı ette fiyatlar sabitlendi! Artık Ankara da da tek fiyat uygulanacak!

Ankara PERDER üyesi marketlerde dana kıymanın kilogram fiyatı 324 Türk Lirası'ndan, dana kuşbaşının fiyatı ise 354 Türk Lirası'ndan satışa sunuluyor. Uygulamanın hayata geçirilmesiyle beraber atandaşlar da alışveriş için tercihlerini bu marketlerden yana kullanmaya başladı. 

Abidinpaşa'daki bir marketin müdürü İbrahim Ünsal, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve uygulama sebebiyle mutlu olduklarının altını çizerek, öz konusu uygulamanın vatandaşları da memnun ettiğine dikkat çekti. 

Ünsal, kıymanın kilogram fiyatını 324 TL'den, dana kuşbaşının fiyatını ise 354 TL'den satışa sunduklarını söyledi ve uygulamanın ardından et reyonlarında hareketlilik yaşandığına vurgu yaptı. 

Ramazan ayı için kırmızı ette fiyatlar sabitlendi! Artık Ankara da da tek fiyat uygulanacak!

Vatandaşların sabit fiyatlı etleri tercih ettiğinin altını çizen İbrahim Ünsal,  uygulamaya katkıda bulunanlara teşekkürlerini iletti. Ünsal, söz konusu açıklamasını "Çok yerinde ve doğru bir karar olduğunu düşünmekteyiz" diyerek tamamladı. 

ESK ile İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarının sabitlenmesi uygulamasına İstanbul'da da başlanmıştı. Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Kesimal, söz konusu gelişmeyi duyurmuş ve "ESK marifetiyle özellikle ramazan ayında tüketicinin daha ucuz et alabilmesi konusunda Ankara PERDER ile bir anlaşma zemini hazırlandı" demişti. 

Ramazan ayında gıdaya talebin yüksek olduğuna dikkat çeken Recai Kesimal, bu sebeple fiyat sabitleme uygulamasının tüketicilere çok yararlı olacağını ifade etti. 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan düşük emekli maaşlarına 7 maddelik çözüm! 

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Emeklilere maaş promosyonunda şok! DenizBank emekli promosyon açıklandı: Hesabınıza tam bu kadar yatacak!


Geri Dön