02 / 05 / 2024

Ramazan kolileri hazır! İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi...

Ramazan kolileri hazır! İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi...

Gıda perakendecileri ve marketler tarafından ramazana özel hazırlanan erzak kolileri, farklı içerikleri ve markalarıyla 99,90 TL ile 349,90 TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarıldı. İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi...



Marketler, hediye çeki imkanı da sunuyor

Yardımlaşmanın, desteğin ve paylaşmanın ön planda oldupu ramazan ayında marketler, geleneksel ramazan kolilerine ek olarak hediye çeki fırsatı da başlattı.

Şok Marketlerde, 13 ürüne yer verilen "Ramazan Erzak Paketi" 114,90 Türk Lirası fiyatla satılıyor. Ramazan bereketini paylaşmak isteyen kişiler, ihtiyaç sahiplerine verilebilecek 25 Türk Lirası, 50 Türk Lirası, 100 Türk Lirası ve 200 Türk Lirası yüklenmiş olan Şok Hediye Kartlarını, Şok Market kasalarından alabiliyor. Aynı zamanda Şok Marketlerde istenilen miktarda bakiye yüklenebilen toplu kart alımı ve hediye alışveriş kodu ile alışveriş gibi fırsatlar da bulunuyor. 

Ramazan kolileri hazır! İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi...

Anadolu Ajansı'ndan Elif Ferhan Yeşilyurt'un haberine göre; operasyonel kolaylık ve alışveriş özgürlüğüne yönelen kişiler için CarrefourSA Online Kurumsal Kart da fırsatlı bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Tüketiciler, cep telefonuna SMS şeklinde gelen kodla ya da uygulamaya bu kodla giriş sağlayarak CarrefourSA marketleri ve wwwcarrefoursacom adresinden kolayca alışveriş yapabiliyor. 

Migros müşterilerine de HediyeM kartlara kasalardan bir defada en fazla 1.250 TL yükleyerek bu kartları istedikleri kişilere verebiliyor. Diğer taraftan, Migros, Kızılay iş birliği iyilik hareketiyle beraber ihtiyaç sahibi olan kişilere destekte bulunmak isteyenler için de bir alternatif sağlıyor. Migros kasalarından bir defada en az 50 TL, en fazla 1.250 TL yükleme yapılan İyilik Kartları ile bağışta bulunabiliyor. Ayrıca, bu miktarın yüzde 5'i kadar Migros'tan da iyilik katkısı ilave ediliyor. Kızılay'ın ulaştırdığı İyilik Kartları ile ihtiyaç sahiplerine tekel ürünlerinin ve altın alımlarının dışında kalan bütün Migros mağazalarından bir defada tüm alışverişlerini gerçekleştirebiliyor.

BİM Hediye Kartı da kolay alışveriş imkanı sunuyor ve mobil uygulama BİMPARA ile cep telefonundan kolaylıkla aktarılabiliyor. BİMPARA fırsatı sayesinde temassız ödeme ve temassız paylaşım yapılabiliyor.

Et fiyatlarına Ramazan'da yeni zam

Erdoğan'dan Bakan'a Ramazan'da ucuz et talimatı: Hemen yapacaksın!

Pide fiyatları açıklandı! İşte il il 2022 pide fiyat listesi! İstanbul'da pide...

Ramazan erzak kolisi 2022 fiyatları açıklandı! İşte A101, BİM, MİGROS, CarrefourSa, Tarım Kooperatifleri fiyat listesi!

Ramazan geldi! Hurma fiyatları arttı! İşte 23 Mart 2022 A101, CarrefourSa, ŞOK, MİGROS fiyat listesi!

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 


Geri Dön