04 / 05 / 2024

Ramazan Özen Çamköy'e cami sözü verdi!

Ramazan Özen Çamköy'e cami sözü verdi!

MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, göreve gelmeleri durumunda 4 yıldır tamamlanamayan Çamköy'deki Hz. Ali Cami inşaatını en kısa sürede bitirip ibadete sunacaklarına dair söz verdi.





Çamköy Mahallesi sakinleriyle akşam toplantısında bir araya gelen MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, hem halkın sorunlarını dinledi, hem de hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Özen'e, mülkiyet, cami, sağlık merkezi, okul, yol ve çocuk parkı gibi sıkıntılarının bulunduğunu anlatan Çamköy halkı, bu konularda destek beklediklerini söyledi. Vatandaşları dinleyen Özen ise, MHP döneminde bölge halkının her türlü sorununa çözüm bulacaklarına dair söz verdi. 


Özen, Aksu halkıyla birlikte Aksu'yu geleceğe en iyi şekilde planlamak istediklerine dikkat çekti. 

Göreve gelmeleri durumunda öncelikle 4 yıldır tamamlanamayan Çamköy'deki Hz. Ali Cami inşaatını en kısa sürede bitirip ibadete açacaklarını vurgulayan MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Özen, "Camilerimiz Allah'ın evidir. Bizde camilerimize ne kadar katkı sağlarsak, Allah'da bize o kadar karşılığını verir. Söz veriyorum ki, Hz. Ali Cami'mizi en kısa sürede tamamlayıp, ibadete sunacağız. Bölgemizde mülkiyet sorunu olduğunu da biliyoruz. Bakın şu an bin ikiyüz evle ilgili yıkını kararı alındığını öğrendik. Eğer sizler takdir eder, Allah'ta bize bu görevi nasip ederse, emin olun ki, bir tek ev bile yıkmayacağız. Hiçbir güçte bana Aksu'da ev yıktıramaz" dedi. 




Antalya Son Haber




Geri Dön