25 / 07 / 2024

Ramazan’da kırmızı et fiyatları ne olacak? Yetkili isimden çok tartışılacak açıklama!

Ramazan’da kırmızı et fiyatları ne olacak? Yetkili isimden çok tartışılacak açıklama!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) Başkanı Faruk Güzeldere, Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinde fiyat sabitleme kararı aldıklarını ifade etti.




"KASAP REYONU OLAN MAĞAZALARDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK"

Güzeldere, et fiyatlarındaki hareketliliğin devam etmesi halinde, Ramazan’dan sonrası için de planlama yaptıklarını vurguladı. Güzeldere, hedeflerinin kırmızı etin Ramazan ayında vatandaşlara avantajlı fiyatlarla ulaştırmak olduğunu söyleyerek "Malum oruç ayı, protein ihtiyacı, yemekler yapılıyor, bu kültürümüz var. Onların ceplerine dokunabilmek aynı zamanda bu spekülatif yükselişlerin, bu hamlelerle bertaraf edilmesini bekliyoruz açıkçası" dedi.

Dernek üyesi perakendecilerin pazartesinden itibaren et tedariğine başlayacaklarını, bu etlerin işlenmesinin ardından tezgaha çıkaracaklarını dile getiren Güzeldere, kasap reyonu olan ve bu kampanyaya dahil üyelerle olan yaklaşık bin 300- bin 500 mağazada gerçekleştireceklerini aktardı.

Ramazan’da kırmızı et fiyatları ne olacak? Yetkili isimden çok tartışılacak açıklama!

"VATANDAŞ RAHATLAR"

Ramazan süresince bazı marketlerde uygulanacak olan et fiyatlarındaki sabitleme kararı tüketiciyi memnun etti. Muzaffer Bilgiç, "Fiyatlar pahalı, inşallah Ramazan ayında sabitlenme durumu olur. Düşük sabitlenirse insanlar da rahatlar, gideceği zaman ne alacağını ne ödeyeceğini bilir. Ama şimdi ne alacağını da ne ödeyeceğini de bilmiyorsun" şeklinde konuştu.

Altın yükselince İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! “Çok dikkatli olun!”

Çocuklu ailelere müjde! Aile Bakanlığı yeni destek ödemesini duyurdu! Başvuran parasını hemen alacak!

VakıfBank’la market alışverişleriniz bedavaya gelecek! Efsane kampanyanın bitimine son 4 gün!


Geri Dön