07 / 05 / 2024

Rekor kırıldı! Emekliye tam 8.250 TL ek gelir!

Rekor kırıldı! Emekliye tam 8.250 TL ek gelir!

Yaklaşık 14 milyon vatandaşa ek gelir sağlayan bankaların emekli promosyon ödemeleri 8.250 TL'ye kadar çıktı. İşte, 2022 Emekli promosyonu veren bankalar...



En yüksek emekli promosyonu veren bankalar, emekliler tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya devam ediyor. TEB, Vakıf Bank, Denizbank, Garanti BBVA, ING, Akbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve Türkiye Finans emekli promosyon kampanyalarını ilan ettti. Yaklaşık 14 milyon vatandaşa ek gelir sağlayan bankaların emekli promosyon ödemeleri 8.250 TL'ye kadar çıktı. İşte, 2022 Emekli promosyonu veren bankalar...

MEMUR'SENDEN PROMOSYON ÇAĞRISI!

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mesut Öner, emekli promosyon ödemelerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Mesut Öner, “Kamu görevlileri için bankalara yatırılan tutar büyük oranda artarken geçmiş dönem itibariyle yapılan anlaşmalar gereği kamu görevlilerine verilen promosyon ödemeleri oldukça düşük kalmıştır. Bu bağlamda, yeni yapılan anlaşmalarda verilen promosyon ödemeleri ile geçmişte promosyon ödemeleri arasında büyük uçurum oluştuğu gerçeği görülmeli, promosyon ödemelerinin kamu görevlilerinin emek ve ücretlerinden kaynaklanan bir hak olduğu unutulmamalıdır.” ifadelerini kullandı.

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞI VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Müşterilerini rakiplere kaptırmak istemeyen bankalar 3 yıllık sözleşme karşılığında 7 bin 500 TL'ye varan emekli promosyonu imkanı sunuyor. Yeni sözleşme rakamlarının güncellenmesiyle ortaya çıkan yaklaşık 2 bin liralık fark da bankaların bildirimine göre hesaplara yatırılacak. 

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ VEREN BANKALAR LİSTESİ

Rekor kırıldı! Emekliye tam 8.250 TL ek gelir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön