01 / 05 / 2024

Rekor zamlar internet fiyatlarını da vurdu! TurkNet'e yüzde 45 zam geldi!

Rekor zamlar internet fiyatlarını da vurdu! TurkNet'e yüzde 45 zam geldi!

En popüler internet sağlayıcılarından biri olarak bilinen ve tek fiyat politikası izleyen TürkNet, internet fiyatlarına yüzde 45 oranında zam yaptı. Sınırsız internet sunan tarifenin fiyatı 99,90 TL'den 139,90 TL'ye yükseltildi.



Türkiye'nin internet servis sağlayıcılarından biri olan TurkNet, internet fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. Geçen yıl Haziran ayında Özgür İletişim Ekstra fiyatını 99,90 TL’ye çıkarırken TurkNet, bu yıl büyük bir zam yaparak yeni ücretin 139,90 TL olduğunu açıkladı. 

DonanımHaber'de yer alan bilgilere göre; TurkNet'in zamlı fiyatları Haziran ayından itibaren geçerli olacak. İnternet altyapısının en fazla 35 Mbps hız sunduğu mevcut abonelere 10 TL indirim yapılacak ve 129,90 TL’lik fiyattan ücretlendirme yapılacak.  

İnternete ek kullanılan telefon paketi de ayrıca zamlandı. Daha önce 3 TL ek ücretle alınabilen telefon hizmeti, Haziran ayından itibaren 10 TL olacak. Sınırsız hızlı tarife ve sabit telefon hizmeti için toplam 149,90 TL ödeme yapılması gerekecek.

Rekor zamlar internet fiyatlarını da vurdu! TurkNet e yüzde 45 zam geldi!

Turknet’ten abonelere gönderilen e-postada artan maliyetlerden dolayı zam yapıldığı belirtilerek şu açıklama yapıldı;

“Çalışmalarımız, yatırımlarımız aynı TurkNet ailesi gibi her yıl katlanarak büyüyor. Yaptıklarımızla, değişmez denilenleri değiştirmeye devam ediyoruz! Ancak, tüm bunlarla birlikte maliyetlerimiz de artıyor. Yıllık enflasyon, yüksek kurlar ve dolayısıyla maliyet artışları fiyat değişikliği yapmamızı kaçınılmaz hâle getirdi. Hizmetlerimizi iyileştirmek ve sürdürülebilir hâle getirmek için fiyat artışı kaçınılmaz olsa da sizi düşünerek bu artışı en minimum miktarlarda yapmaya özen gösterdik.”

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön