22 / 05 / 2024

internet zammı

internet zammı

En popüler internet sağlayıcılarından biri olarak bilinen ve tek fiyat politikası izleyen TürkNet, internet fiyatlarına yüzde 45 oranında zam yaptı. Sınırsız internet sunan tarifenin fiyatı 99,90 TL'den 139,90 TL'ye yükseltildi.

Nissan Qashqai’ye tam 45 bin TL ağustos zammı geldi! Qashqai’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

Ağustos ayının ilk günlerinde Nissan’dan tamı tamına 45 bin TL’lik ağustos zammı geldi. Nissan, yaptığı açıklamada Qashqai modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

İnternete zam mı geliyor? Yüzde 67 zam! İşte 2022 Nisan fiyat listesi...

İnternete zam geleceği duyurulmuştu, şimdi BTK açıkladı! Büyük zam iki ay sonra yapılacak! Peki internet zammı ne kadar olacak, fiyatlar ne olacak? İşte 2022 Nisan fiyat listesi..

Türker Gayrimenkul internet sitesini yeniledi!

Türker Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda değişen internet adresi yayınlandı. İşte Türker Gayrimenkul'ün yeni adresi;

Vergi borcu gecikme zammı hesaplama!

Vergi borcunun zamanında ödenmemesi halinde, borca gecikme zammı uygulanıyor. Vergi borcu gecikme zammı oranları ile hesaplama tablosu GİB tarafından açıklanıyor. İşte vergi borcu gecikme zammı hesaplama..

Vergi borcu gecikme zammı oranı 2015!

Vergi borcunun mükellef tarafından zamanında ödenmemesi halinde, borca gecikme zammı uygulanıyor. Peki, vergi borcu nasıl hesaplanır? İşte vergi borcu gecikme zammı oranı 2015..

Kira zammı hesaplama Temmuz 2015!

Süresi dolan kira sözleşmeleri için mal sahibi kiracısına belli oranlarda zam yapabiliyor. Kiracı eğer mesken kiracısı ise en fazla ÜFE oranlarında zam yapılıyor. İşte kira zammı hesaplama Temmuz 2015..

Kale Kilit internet sitesini yeniledi!

Türkiye’de güvenliğin tek adresi Kale Kilit 2015 yılı mottosu “Yepyeni bir Kale” çerçevesinde internet sitesini de yeniledi. Kullanıcı dostu ve son teknoloji altyapıyla donatılan internet sitesi Kale Kilit’in yeni yüzü olacak.

Elektrik faturası gecikme zammı 2015!

Mesken ve işyerlerinde okunan sayaç değerine göre düzenlenen fatura bedelinin zamanında ödenmemesi halinde gecikme zammı uygulanıyor. Peki, elektrik faturası gecikme zammı 2015 ne kadar?

Kira zammında yasal oran nedir?

Yenilenen gayrimenkul kiralamalarında, kira bedeline belli oranlarda zam yapılması gerekiyor. Peki, kira zammında yasal oran nedir? Hangi kiracıya ne kadar zam yapılabilir? İşte kanun esasları..

Kira zammı neye göre belirlenir?

Kira dönemi sonunda bir fesih bildirimi olmaması halinde aynı koşullarda bir seneliğine daha yenilenmiş kabul ediliyor. Yeni dönemde kiraya zam yapılıyor. Peki, yıllık kira zammı neye göre belirlenir?

Tapu harcı pişmanlık zammı hesaplama!

Tapu harcının daha az ödenmesi için gerçek değeri beyan etmediğinizi düşünelim. Gerçek harcın tespitinden önce pişmanlık dilekçesi nasıl verilir? Tapu harcı pişmanlık zammı ne kadar? İşte tapu harcı pişmanlık zammı hesaplama...

Dükkan kira zammı neye göre yapılır?

Gayrimenkul kira sözleşmelerinin yenilenmesi halinde kira bedeline nasıl zam yapılacağı Borçlar Kanunu ile düzenleniyor. Peki, dükkan kiracına nasıl zam yapılır? Dükkan kira zammı neye göre yapılır?

Marmara Kule'nin www.marmarakule.com internet sitesi açıldı!

Kartal'da inşa edilecek olan Marmara Kule projesinin internet sitesi www.marmarakule.com açıldı.

internet zammı Haberi

internet zammı

Türkiye'nin internet servis sağlayıcılarından biri olan TurkNet, internet fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. Geçen yıl Haziran ayında Özgür İletişim Ekstra fiyatını 99,90 TL’ye çıkarırken TurkNet, bu yıl büyük bir zam yaparak yeni ücretin 139,90 TL olduğunu açıkladı. 

DonanımHaber'de yer alan bilgilere göre; TurkNet'in zamlı fiyatları Haziran ayından itibaren geçerli olacak. İnternet altyapısının en fazla 35 Mbps hız sunduğu mevcut abonelere 10 TL indirim yapılacak ve 129,90 TL’lik fiyattan ücretlendirme yapılacak.  

İnternete ek kullanılan telefon paketi de ayrıca zamlandı. Daha önce 3 TL ek ücretle alınabilen telefon hizmeti, Haziran ayından itibaren 10 TL olacak. Sınırsız hızlı tarife ve sabit telefon hizmeti için toplam 149,90 TL ödeme yapılması gerekecek.

Turknet’ten abonelere gönderilen e-postada artan maliyetlerden dolayı zam yapıldığı belirtilerek şu açıklama yapıldı;

“Çalışmalarımız,...