08 / 05 / 2024

RE/MAX Orion'dan sosyal paylaşıma destek

RE/MAX Orion'dan sosyal paylaşıma destek

Kordon Rotaract Derneği'nin görme engellilere kütüphane projesi kapsamındaki 15. Bölge Konferansı'na ana sponsor oldu...

 



Kordon Rotaract Derneği'nin görme engellilere kütüphane projesi kapsamında gerçekleştirdiği 15. Bölge Konferansı, RE/MAX Orion Ofisi'nin ana sponsorluğunda 19-20-21 Haziran tarihleri arasında  Kuşadası Sürmeli Otel'de gerçekleştirildi.

RE/MAX Orion Ofisi bu yıl Rotaract Kulübü'nün görme engelliler için düzenlediği kofereransa ana sponsor olarak destek verdi. 3 gün süren konferansın açılış konuşmasında konuşan RE/MAX Orion Broker'ı Gökhan Üge "Kordon Rotaract Derneği'nin Görme Engelliler için kütüphane projesi kapsamında düzenlediği bölge konferansına bu amaç uğruna destek vermek ve görme engellilerin yaşam kalitesinin arttırılmasında katkımızın olması bizim için mutluluk verici" dedi.

Kuruldukları günden itibaren sosyal projelere verdiği destek ile beğeni toplayan RE/MAX ORİON Broker'ı Gökhan Üge "Gayrimenkul sektöründe ismimizi duyurduğumz İzmirimiz'e bu şekikde katkı sağlamak, O'nu bu şekilde desteklemek bir nevi teşekkürümüzdür" dedi. 


Geri Dön