29 / 04 / 2024

Remax Türkiye'nin gayrimenkul danışman sayısı 2000'e ulaştı!

Remax Türkiye'nin gayrimenkul danışman sayısı 2000'e ulaştı!

RE/MAX Türkiye, ülkemizde gayrimenkul sektöründe verilen hizmetlerin kalite standardını yükseltebilmek için çalışmalarım sürdürüyor...




RE/MAX Türkiye, ülkemizde gayrimenkul sektöründe verilen hizmetlerin kalite standardını yükseltebilmek için çalışmalarım sürdürüyor. Nitelikli, işinin ehli, danışmanlık hizmetide verebilecek, iş ortaklan Gokta Ksrahan tercih eden RE/MAX Türkiye, gayrimenkul danışmanlarını daha ileri taşımak için çok sayıda eğitim de sağlıyor. 



RE/MAX Türkiye, franchise'ları gibi danışmanlanyla da büyümeye devam ediyor. 2013'te 23 yeni ofis hizmete açan RE/MAX Türkiye'nin, Gayrimenkul Danışmanı sayısı da 2000'e ulaştı. 

REHBERLİK YAPIYOR RE/MAX Türkiye Gayrimenkul Danışmanları, çok sayıda eğitimlerden geçiyor ve yalnızca ev kiralama, alım ve satım üzerine değil; tapu işlemlerinden, bölgenin fiyat politikasına varana kadar en doğru bügüere sahip olabilmek için çalışıyorlar. Alım-satım ve kiralama sürecinin A'dan Z'ye en kolay ve kaliteli şekilde tamamlanmasında rehberlik üstleniyorlar. 




YÜZDE 48 KADIN ÇALIŞAN Gayrimenkul sektörüne genel olarak bakıldığında yaş ortalamasının Brokerlar'da 45, Gayrimenkul Danışmanlan'nda ise 32 olduğu görülüyor. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan; sektörde çalışanların yaş ortalamasının düştüğüne dikkat çekiyor ve gayrimenkul yönetimi okuyan veya gayrimenkul geliştirme masterı yapanların hızla sektöre girmeye başladığım belirtiyor. Çalışanlarının yüzde 48'ini kadınların oluşturduğunu söyleyen Karahan, Franchise sahiplerinin yüzde 78'inin ve gayrimenkul danışmanlannın ise yüzde 66'sının üniversite mezunu olduğunu belirtti. 



Hürriyet Gazetesi


Geri Dön