02 / 05 / 2024

Remzi Aydın Güzeltepe Camii inşaatını denetledi!

Remzi Aydın Güzeltepe Camii inşaatını denetledi!

“Huzur Başkenti Eyüp”ün Belediye Başkanı Remzi Aydın, Güzeltepe Camii inşaatını denetledikten sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Yolda vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Aydın, esnafın sorunlarını dinledi...




“Huzur Başkenti Eyüp”ün Belediye Başkanı Remzi Aydın, Güzeltepe Camii inşaatını denetledikten sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Yolda vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Aydın, esnafın sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ün her sokağını her caddesini adım adım dolaşarak esnafı ve vatandaşı dinlemeye devam ediyor. Gece gündüz demeden Eyüp’e ve Eyüplülere hizmet için çalışan Başkan Aydın, Cuma namazını Güzeltepe Camii’nin tamamlanmış ve hizmete açılmış bölümünde kıldıktan sonra, camii inşaatını denetledi. Çalışmaların hangi aşamada olduğu ve eksiklikler konusunda yetkililerle görüşerek bilgi alan Başkan Aydın, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Güzeltepe’de bulunan esnafların kapısını çalan Başkan Aydın, hem esnafla hem de yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar ve esnaf, Başkan Aydın’a ilçede yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.



Eyüp Belediyesi



Geri Dön