30 / 04 / 2024

Remzi Özdemir'den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

Remzi Özdemir'den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

Ekonomist Remzi Özdemir, doların henüz gerçek değerinde olmadığını belirterek yıl sonunda doların geleceği rakamı açıkladı. İşte dolar için korkutan senaryo...



Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Remzi Özdemir, doların gerçek değerine değindi ve yıl sonunda doların göreceği rakamı açıkladı. Özdemir, ''Merkez Bankası'ndan aldığım bilgilere göre doların yıl sonuna kadar 30 TL veya bir kaç kuruş altında kapatacak'' ifadelerini kullandı.

DOLAR YIL SONUNA KADAR 30 TL OLACAK!

Ekonomist Remzi Özdemir dolardaki son gelişmelere dair açıklamalarda bulundu.

Doların gerçek değerininn bu olmadığını söyleyen Özdemir, "Merkez Bankası kaynaklarından aldığım bilgilere göre yıl sonuna kadar 30 lira ve birkaç kuruş altında kapatma olasılığı çok yüksek" ifadelerini kullandı.

Remzi Özdemir den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

''1 DOLARIN 40 TL OLMASI GEREKİYOR''

Özdemir, doların enflasyonla karşılaştırıldığında 40 TL olması gerektiğine vurgu yaptı. Dolarda kontrollü bir yükselişin olduğunu belirten Özdemir, yükselişin enflasyonun altında kaldığını belirtti.

Bunun doların gerçek değeri olmadığını söyleyen Özdemir, '' ABD’deki ve ülkemizdeki enflasyonu karşılaştığımızda 1 doların 40 TL olması gerekiyor. Ancak bu teknik olarak mümkün değil. Buna ne Merkez Bankası ne de iktidar izin verir. Ellerinde son derece tedbir uygulamaları var. Bu nedenle kimse o aşamayı şu an beklemesin. '' dedi.

DOLARDAKİ BAKSI YIL BAŞINA KADAR DEVAM EDECEK!

Özdemir, Merkez Bankası kaynaklarından aldığı bilgilere göre yıl sonuna kadar 30 lira ve birkaç kuruş altında kapatma olasılığının çok yüksek olduğunu açıkladı.

Dolardaki, sert talepleri sert satışlarla karşıladıklarını söyleyen Özdemir '' Her ne kadar ‘Satışımız yok’ dese adı değiştirildi ve fiyat istikrarı sağlama çabaları oldu. Bu fiyat istikrarı yılbaşına sürdürecekler aldığım bilgiye göre.'' dedi.

Çok agresif ve olağanüstü gelişme olmazsa bunu başarabileceklerini söyleyen Özdemir şu ifadeleri kullandı: '' Bu coğrafya çok enteresan ve bizim de çok büyük sorunlarımız var. En ufak bir kırılmada dolar yükseliyor. Olursa işimiz çok zor, dua edeceğiz." dedi.

Altında kasım rüzgarı geliyor! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bunu yapan batar...

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Dolarda tansiyon yükselten tablo: 4 TL birden düşmüştü! Google'da dolar neden 24.05 TL oldu?

 


Geri Dön