29 / 04 / 2024

Renault Express Combi`nin fiyatı ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Renault Express Combi`nin fiyatı ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Renault'nun öne çıkan ticari araçlarından biri olan Renault Express Combi'de bu ay zam yapıldı. Peki Şubat ayı Renault Express Combi fiyatı nedir?  İşte 14 Şubat 2023 tarihli Express Combi fiyat listesi...



Renault'nun ticari araçları arasında öne çıkan Renault Express Combi de bu ay gündeme geldi. Renault Express Combi'ye zam yapıldı. 

Yeni Express Combi boyutlarıyla dikkat çekiyor. Ekstra geniş kapı eşikleri binişi ve çıkışı kolaylaştırıyor. Yeni Express Combi, 800 litrelik bagaj bölmesi kapasitesiyle bu işlevi destekliyor. Söz konusu hacim 3.000 litreye kadar çıkıyor. 1.189 mm'lik minimum bagaj tabanı uzunluğu (arka sıra koltuğun sırtlığına kadar) bu sınıf için iddialı bir değer olarak öne çıkıyor.

Toplam dört tam koltukla yeni Express Combi, tüm yolcular için bol miktarda alan ve konfor sunuyor. Bagaj alanını artırmak için arka koltuklar tamamen katlanabilir. Yeni iç tasarımı ve iki arka koltuğun her birinde bulunan ISOFIX bağlantıları ile yeni Express Combi, aile dostu bir çözüm sunuyor. İki çocuk koltuğu aynı anda bağlanabilir. Yeni Express Combi sade bir tasarıma sahiptir. yüksek motor kapsama alanı, silecekleri, su jetlerini ve menteşeleri gizler; Ön askılar sis lambası kapaklarında gizlidir, ancak güvenlik ve hırsızlığa karşı koruma amacıyla kapı kilidi ek parçaları çıkarılmıştır. Standart R&Go radyoya ek olarak, Renault'nun EASY LINK bilgi-eğlence sistemi navigasyonlu veya navigasyonsuz olarak sunuluyor ve 8 inç dokunmatik ekrana ve Apple CarPlay'e sahip. 

Akıllı telefonlar için 15W kablosuz şarj cihazı olan Express Combi, biri arka koltuğun ortasında ve arkadaki yolcuların erişebileceği mesafede olmak üzere üç adede kadar USB bağlantı noktasına ve üç adet 12V şarj bağlantı noktasına sahiptir. Dört hoparlörlü 8 inç renkli dokunmatik ekrana sahip Renault EASY LINK bilgi-eğlence sistemi, ses tanıma özellikli kablolu Apple CarPlay sunuyor. İki veya üç boyutlu gezinme seçenekleri, kavşak düzenleri ve benzeri özellikler rotayı kolaylaştırır. GPS sinyali olmadığında bile yönlendirmeye yardımcı olmak için yerleşik jiroskopu kullanır. R&Go Radio, akıllı telefonunuzdan araba ve radyo işlevlerine sezgisel ve kullanımı kolay bir şekilde erişmek için Bluetooth ve R&Go uygulamasını kullanır.

Yeni Express Combi, sürüş güvenliğini önemli ölçüde artıran yeni sürücü destek sistemleriyle donatılmıştır. Yeni ekspres araç. Ek güvenlik ve ESC işlevselliğine sahip sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, 2 yan hava yastığı ve 2 perde hava yastığı dahil olmak üzere toplam 6 hava yastığı vardır.

Yeni Ekspres Kombi ayrıca Yokuşta Kalkış Yardımı, Hız Sabitleyici ve Sınırlayıcı, Kör Nokta Uyarı

Peki Renault Express Combi'nin Ocak ayı fiyatları ne kadar? Renault Express Combi kaç TL? Renault Express Combi 100 KM'de ne kadar yakar? İşte Express Combi 14 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön