09 / 05 / 2024

Renault Master Panelvan ne kadar? 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Renault Master Panelvan ne kadar? 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Renault Master Panelvan'ın resmi fiyatları peş peşe duyuruldu. Gören duyan inanamadı, şaştı kaldı. Peki, Renault Master Panelvan ne kadar? İşte 15 Nisan 2023 fiyat listesi...



Renault Master Panelvan, Fransız otomobil üreticisi Renault'nun hafif ticari araç segmentindeki bir modelidir. Panelvan, ticari amaçlar için tasarlanmış bir araçtır ve çeşitli işletmeler için ideal bir seçenek sunar.

Renault Master Panelvan, geniş bir yük alanına sahip olup, 8-17 metreküp arasında değişen yük hacmi sunar. Ayrıca, farklı yüksekliklerde tavan seçenekleri mevcuttur. Böylece, farklı ihtiyaçlara uygun olarak özelleştirilebilir.

Panelvan, güçlü bir motor ve manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri ile donatılmıştır. Motor seçenekleri arasında dizel ve benzinli motorlar bulunur. Yakıt tüketimi ve emisyon düzeyleri açısından da oldukça verimlidir.

Renault Master Panelvan, ayrıca güvenlik özellikleri açısından da oldukça başarılıdır. Standart olarak sunulan özellikler arasında ABS, ESP, yokuş kalkış desteği, acil fren desteği, sürücü ve yolcu hava yastıkları bulunur. Opsiyonel olarak sunulan özellikler arasında ise yan hava yastıkları, park sensörleri ve geri görüş kamerası yer alır.

Genel olarak, Renault Master Panelvan, geniş yük alanı, çeşitli motor ve şanzıman seçenekleri, verimli yakıt tüketimi ve emisyon seviyeleri, güvenlik özellikleri ve özelleştirilebilir yapısı ile ticari amaçlar için ideal bir araçtır.

Peki, Renault Master Panelvan ne kadar? İşte 15 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön