08 / 05 / 2024

Renault Megane alabilen zengin sayılacak! İşte 2022 fiyat listesi...

Renault Megane alabilen zengin sayılacak! İşte 2022 fiyat listesi...

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler, Renault Megane sedan modelinin fiyat listesini görünce şok olacaksınız. Renault, yeni Megane sedan modelinin güncel fiyat listesi resmen açıkladı. Peki modelin fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesine ilişkin güncel detaylar...



Döviz kurunun dalgalanması ve küresel çapta yaşanan çip krizi ülkemizde bir çok sektörü de yakından etkiledi. Bu sektörlerden bir tanesi de otomotiv sektörü oldu. Fransa otomotiv devlerinden olan Renault, sadece Türkiye'de değil Avrupa ülkelerinde de otomobil pazarlarında büyük bir paya sahip. Renault'un ülkemizde en çok rağbet gören otomobiller arasında Megane Sedan modeli de var. 

Renault Megane alabilen zengin sayılacak! İşte 2022 fiyat listesi...

Renault Megane Sedan fiyatları resmen uçtu

Renault, heyecanla beklenen Megane sedan modelinin 2022 güncel fiyat listesini resmen açıkladı. Otomobillere gelen fahiş zamlarla birlikte fiyat etiketleri de ciddi oranlarda yükselişe geçti.

Modelin sınıfında yer alan diğer araçlara karşı çok bir avantajı kalmadığı gibi fiyat etiketleriyle de satın alınamayacak bir duruma geldi. Hal böyle olunca  sıfır otomobil sahibi olmak isteyen müşteriler bu fiyatlar karşısında otomobil almaktan vazgeçiyorlar. Renault Megane Sedan modelinin de fiyat etiketleri uçtu.
 

Peki yeni Renault Megane sedan modelinin özellikleri neler? Cevabı haberimizde...

 


Geri Dön