19 / 05 / 2024

Renault Megane alabilen zengin sayılacak! İşte 2022 fiyat listesi...

Renault Megane alabilen zengin sayılacak! İşte 2022 fiyat listesi...

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler, Renault Megane sedan modelinin fiyat listesini görünce şok olacaksınız. Renault, yeni Megane sedan modelinin güncel fiyat listesi resmen açıkladı. Peki modelin fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesine ilişkin güncel detaylar...



Renault, yeni Megane Sedan modeli, yeni ön tasarımı, C şeklindeki ışık imzası, krom detayları, yeni jantları ve elektrikli açılır panoramik cam tavanı ile sportif bir tasarımla alıcılarına sunuluyor. Megane Sedan modeli fiyat etiketleri ile dikkat çekmeyi başarırken, güçlü donanımı ve farklı motor seçenekleriyle alıcılarını bekliyor.

Renault Megane alabilen zengin sayılacak! İşte 2022 fiyat listesi...

Renault, Megane Sedan modeli fiyat etiketleri ile bu sene alıcılarını ölecekmiş gibi gözüküyor. Sedan modeli, 140 beygir güç üretebilen motorlar birlikte manuel şanzımanla kombine edilmiş.

Otomobil, 1.3 litrelik motor hacmine, elektrokrom çerçevesiz dikiz aynasına, 7 inçlik TFT gösterge ekranına, otomatik yanan farlar ve yağmur sensörüne, eller Serbest Renault Card sistemine sahip. Megane Sedan satışa üç farklı paket ile sunuluyor. Bunlar Joy, Touch ve Icon modelleri.


Peki 2022 senesi ile ciddi oranlarda gelen zamlar, Renault Megane sedan modelinin fiyat listesini nasıl etkiledi? İşte fiyat listesi...

 


Geri Dön