30 / 04 / 2024

Renault Trafic Combi'ye Aralık zammı! 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault Trafic Combi'ye Aralık zammı! 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Otomotiv devi olarak tanınan Renault'tan kara haber geldi! Renault ticari araçları arasında öne çıkan Renault Trafic Combi'ye Aralık zammı yaptı. Peki, Renault Yeni Trafic Combi fiyatları Aralık'ta ne kadar oldu? İşte 18 Aralık 2022 Renault Yeni Trafic Combi fiyat listesi...



Ülkemizde ticari ürün ailesini genişletmeye devam eden Renault, tüm versiyonları farklı kullanım gereksinimlerine sahip  olan Traffic Combi'ye zam yaptı!

Combi 5+1 ile kullanıcılara sunulan düz vites versiyonuna ek olarak, Trafic Combi 5+1 ve Trafic Combi 8+1 ile sunulan otomatik vites seçeneği de piyasada artan otomatik vites talebine cevap veriyor.

Renault Trafic Panelvan kaç TL? 23 Kasım 2022 Renault Trafic Combi fiyat listesi...Yeni Traffic, bol depolama seçeneğiyle 87,1 litreye kadar depolama alanı sunuyor. Yeni Renault Trafic'in ferahlık ve ferahlık hissini güçlendiren yeni konsolu, üzerine yerleştirilen dijital gösterge paneli ile konforlu bir sürüş sağlıyor.

Yeni bir tasarıma ve daha iyi görüş için daha büyük bir kadrana sahip olan Renault New Traffic, versiyona bağlı olarak 4,2 inç renkli dijital gösterge paneline sahip. Standart seyir ve sınırlayıcı kontrolleri direksiyon simidine entegre edilmiştir, uyarı lambaları ise daha fazla görsel konfor için yeniden tasarlanmıştır. Peki, Renault Yeni Trafic Combi fiyatları kaç lira? Renault Yeni Trafic Combi kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 Renault Yeni Trafic Combi fiyat listesi...


Geri Dön