28 / 04 / 2024

Renault Zoe-E Tech'e 65 bin TL zam! 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault Zoe-E Tech'e 65 bin TL zam! 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault'nun popüler elektrikli otomobili Renault Zoe E Tech'in Aralık ayı fiyatı belli oldu! Peki, elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech fiyatları ne kadar? Elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech kaç TL? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...



Renault, popüler elektrikli aracı Renault Zoe-E Tech'in Ocak ayı fiyatlarını açıkladı. Renault Zoe-E Tech'e 65 bin TL zam yapıldı.  Zoe-E Tech, WLTP döngüsünde 395 kilometreye ve hızlı şarj istasyonunda 30 dakikada 150 kilometreye kadar menzil sunuyor. yüzde 1,5 yakıt ikmali süresi ile Zoe-E Tech rakiplerinden aşağı değildir. Ancak halka açık şarj istasyonlarında bu süre 120 km/s'e düşüyor.

Zoe-E Tech, akıcı ve dinamik bir sürüş deneyimi için 80 kW (108 hp) elektrik motoruyla donatılmıştır. Mod B, şehirlerde ve trafiğin az olduğu bölgelerde sürüşe yardımcı olur ve rejeneratif frenleme sırasında aküyü şarj eder. Zoe-E Tech, çarpıcı %100 elektrikli tasarımı, tam LED farları ve ön ızgarası ile göz alıcı bir dış görünüme sahiptir.

Ergonomik iç mekan, geri dönüştürülmüş döşeme ve konforlu koltukların yanı sıra yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış konforlu ve şık kabin, sürüş keyfinizi en üst düzeye çıkarmak için konfor ve çevre korumayı bir araya getiriyor.

Zoe-E Tech, Bluetooth aracılığıyla güvenli telefon görüşmeleri yapmanızı sağlayan 7 inçlik Easy Link multimedya sistemine sahiptir. Android Auto ve Apple CarPlay uyumluluğu, telefon uygulamalarını araç ekranında kullanmanızı sağlar.

Zoe-E Tech, yalnızca fiyat açısından değil, aynı zamanda tasarım, multimedya ve donanım açısından da daha pahalı rakiplerinden hiçbir şekilde daha düşük değildir.

Peki, elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech fiyatları ne kadar? Elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech kaç TL? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

 


Geri Dön