29 / 04 / 2024

Renault Express Van`a 32 bin TL'lik zam şoku! 30 Ocak 2023 fiyat listesi...  

Renault Express Van`a 32 bin TL'lik zam şoku! 30 Ocak 2023 fiyat listesi...  

Otomotiv devi Renault'un en sevilen ticari araçları arasında yer alan Renault Express Van'a Ocak'ta 32 bin TL zam uyguladı. Peki Renault Express Van Ocak ayı  fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi....



Yeni bir ticari araç almak isteyenler Renault Express Van`ın Ocak 2023 fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Türkiye`nin en çok tercih edilen otomotiv markalarından biri olarak bilinen Renault, Express Van'a 32 bin TL zam uyguladı.

Toplam uzunluğu 4,39 m olan Yeni Ekspres Van, 1,91 m'lik uzatılmış taşıma kapasitesi sunuyor ve maksimum taşıma kapasitesi 650 kg olan bir dizel motorla çalışıyor. Yaklaşık 48 litre depolama alanı ve 3,3 m³ taşıma kapasitesi ile ihtiyaçlarınızı karşılar. 1,91 metre ile yeni Express Van, sınıfındaki en iyi araç ve bagaj uzunluğunu sunuyor. Zeminde 6 kancası, yanlarda 4 kancası ve güvenli ve kolay yükleme için ışıklı kargo alanı vardır. 3 düğmeli geçiş anahtarı, ön kabinden bağımsız olarak kapıları uzaktan açıp kilitlemenizi ve aracın kargo alanının kilidini açmanızı sağlar. İsteğe bağlı kauçuk zemin, işlevselliği daha da artırır.

Ön kapının ve sürgülü yan kapıların kavisli hatları akıcı bir yan görünüm oluşturur. Büyük dikdörtgen kapı eşikleri binişi ve çıkışı kolaylaştırıyor. Masif yatay kapı kolları, yüzeye sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir. Kapı eşikleri gibi aksesuarlar işlevselliği desteklerken, 15 inç jantlar görünümü tamamlıyor. Yan aynalar geniş bir görüş açısı sağlar. Motor kapağı, yakıt verimliliğini artıran aerodinamik bir tasarıma sahiptir.

Renault Express Van'a Ocak ayında 32 bin TL zam uygulandı. Peki Renault Express Van Ocak ayı  fiyatları ne kadar oldu? Renault Express Van özellikleri neler? İşte Renault Express Van 30 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön