05 / 05 / 2024

Renault Zoe fiyatlarında son dakika! Yüzde 1.59 faiz fırsatı! Nisan kampanyasını gören şaştı kaldı!

Renault Zoe fiyatlarında son dakika! Yüzde 1.59 faiz fırsatı! Nisan kampanyasını gören şaştı kaldı!

Renault Zoe'da inanılmayacak bir kampanya sunuldu. Renault Zoe fiyatları ve yüzde 1.59 faiz  fırsatları dikkat çekti. İşte ayrıntılar...



Renault, Zoe E-Tech modeli için özel bir finansman fırsatı sunuyor. 200.000 TL kredi tutarı, 24 ay vade ve yüzde 1,59 faiz oranı ile bu elektrikli araca sahip olmak mümkün. Renault Zoe E-Tech'in özellikleri arasında çevre dostu motoru, düşük yakıt tüketimi ve şehir içi kullanıma uygunluğu yer alıyor.

Renault Zoe E-Tech'in elektrik motoru 135 beygir gücünde ve 245 Nm tork üretiyor. Tam şarj ile 395 km menzil sunan bu araç, 0-100 km/s hıza 9,5 saniyede ulaşıyor. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 30 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 80'e kadar şarj edilebiliyor.

Renault Zoe E-Tech'in tasarımı, şehir içi kullanımına uygun olacak şekilde tasarlanmış. Araç, kompakt boyutları ve manevra kabiliyeti sayesinde dar sokaklarda rahatça kullanılabiliyor. Ayrıca, 338 litrelik bagaj kapasitesi ile de pratik bir kullanım sunuyor.

Renault Zoe E-Tech'in iç mekanı da oldukça modern ve ferah bir tasarıma sahip. 10 inçlik dokunmatik ekran, kablosuz şarj özelliği ve dijital gösterge paneli gibi birçok özellik araca eklenmiş durumda.

Renault Zoe E-Tech'in sunduğu özel finansman fırsatı sayesinde çevre dostu bir araca sahip olmak daha da kolay hale geliyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler Renault yetkili satıcılarından bilgi alabilirler.

Renault Zoe fiyatlarında son dakika! Yüzde 1.59 faiz fırsatı! Nisan kampanyasını gören şaştı kaldı!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...


Geri Dön