06 / 05 / 2024

Renault’un elektrikli otomobili Zoe-E Tech'in fiyatına bakmadan geçmeyin. İşte 18 Eylül 2022 güncel fiyat listesi

Renault’un elektrikli otomobili Zoe-E Tech'in fiyatına bakmadan geçmeyin. İşte 18 Eylül 2022 güncel fiyat listesi

Elektrikli otomobilde rekabet giderek kızışıyor. Batarya, sürüş menzili, şarj süresi ve konfor gibi özellikler yarışırken dikkatlerden kaçan en önemli detay olan uygun fiyat özelliğini Renault Zoe E-Terch modeliyle yakalıyor. İşte Zoe-Tech’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi 



Elektrikli otomobiller gelecek, yakıt masrafı ortadan kalkacak derken, ortaya atılan fahiş fiyatlar elektrikil otomobil bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Neredeyse 10 yıllık yakıtı peşinen otomobili alırken verecek derecede pahalı elektrikli otomobillerden bir süre daha uzak durmaya itti.

Renault’un elektrikli otomobili Zoe-E Tech in fiyatına bakmadan geçmeyin. İşte 18 Eylül 2022 güncel fiyat listesi

HIZLI ŞARJ

Ancak Renault, Zoe-E Tech model elektrikli otomobiliyle orta gelirli vatandaşların ulaşabileceği bir fiyatlamayla ortaya çıktı. Zoe-E Tech, WLTP çevriminde 395 kilometreye varan sürüş menzili ve hızlı şarj istasyonunda 30 dakikada 150 kilometreye kadar, 1.5 saatte ise yüzde yüz dolum özelliği ile rakiplerinden geri kalmıyor. Ancak halka açık şarj istasyonunda bu süre 1 saatte 120 kilometreye düşüyor.

DİNAMİK KONFORLU SÜRÜŞ

Zoe-E Tech 80 kw (108 bg) elektrikli motoruyla gürültüsüz ve dinamik bir sürüş deneyimine sunuyor. Şehir içinde veya yavaş ilerleyen trafikte sürüşü kolaylaştıran Mod B, rejeneratif frenleme yaparken aynı zamanda bataryayı şarj ediyor.
 


Geri Dön