04 / 05 / 2024

Elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech fiyatı ne kadar? 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech fiyatı ne kadar? 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Renault'un sevilen elektrikli otomobili Renault Zoe-E Tech'in Kasım ayı fiyatları açıklandı! 27 Kasım 2022 Renault Zoe-E Tech fiyat listesi...



Renault'un sevilen elektrikli otomobili Renault Zoe-E Tech'in Kasım ayı fiyatları belli oldu. Zoe-E Tech, WLTP döngülerinde 395 kilometreye, hızlı şarj istasyonlarında 30 dakikada 150 kilometreye kadar menzil sunuyor. Yüzde 1,5 saatte yakıt ikmali yapan Zoe-E Tech, rakiplerinden hiçbir şekilde aşağı değildir. Ancak halka açık şarj istasyonlarında bu süre 120 km/saate düşüyor.

80 kW (108 hp) elektrik motoruna sahip Zoe-E Tech, gürültüsüz ve dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Mod B, şehirlerde ve trafiğin az olduğu bölgelerde sürüşü kolaylaştırır ve rejeneratif frenleme sırasında aküyü şarj eder. Zoe-E Tech, çarpıcı yüzde 100 elektrikli tasarımı, tam LED farları ve ön ızgarası ile çarpıcı bir dış görünüme sahiptir.

Renault’un elektrikli otomobili Zoe-E Tech'in fiyatına bakmadan geçmeyin. İşte 18 Eylül 2022 güncel fiyat listesi

Ergonomik iç mekan, geri dönüştürülmüş döşeme ve konforlu koltuklar, yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemelerle kaplanmış konforlu ve şık kabin, sürüş keyfinizi en üst düzeye çıkarmak için konfor ve çevre dostluğunu bir araya getiriyor.

Easy Link 7” multimedya sistemi ile donatılmış Zoe-E Tech, Bluetooth kullanarak güvenli telefon görüşmeleri yapmanızı sağlar. Android Auto ve Apple CarPlay ile uyumluluk, telefon uygulamalarını doğrudan aracınızın ekranında kullanmanızı sağlar.

Zoe-E Tech, daha pahalı rakiplerinden hiçbir şekilde daha düşük değil, onu yalnızca fiyatıyla değil, tüm bu tasarım, multimedya ve teknik özellikleriyle de çekici kılıyor.

Peki, elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech fiyatları ne kadar? Elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech kaç TL? 27 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön