06 / 05 / 2024

Resmi Gazete'de yayımlandı! Herkesi yakından ilgilendiriyor

Resmi Gazete'de yayımlandı! Herkesi yakından ilgilendiriyor

Resmi Gazete'de çok kritik kararlar yayımlandı. Bu kararlar arasında asgari ücret, devlet memurlarına ödenecek zam ve tazminatlar, TL mevduatına sağlanan stopaj desteği, CMK ücretleri, Gümrük Müşavirliği ve Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Asgari Ücret Tarifesine ilişkin tebliğde değişiklik yapıl



Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, 2023 yılında asgari ücretin 8 bin 506 lira olmasına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, işverenlere sağlanan asgari ücret desteği de 2023 yılı ocak-haziran döneminde 250 TL olarak uygulanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023'te geçerli olacak asgari ücreti 8 bin 506 lira olarak açıklamıştı. Buna göre, temmuz ayına göre asgari ücrette yüzde 54,66, yılbaşına göre ise yüzde 100 artış yapılmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön