29 / 04 / 2024

Ritim İstanbul ödeme seçenekleri!

Ritim İstanbul ödeme seçenekleri!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri 'nde yer alan konutların büyüklükleri minimum 43 metrekare, maksimum ise 356 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Ritim İstanbul ödeme seçenekleri...



Ritim İstanbul ödeme seçenekleri bilgisinden önce kıcasa projeden bahsedelim.  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon daireler 553 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


İstanbul Maltepe'de inşa edilen  Ritim İstanbul  Rezidans 253 home ofis, 114 ofis ve 863 rezidanstan meydana geliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri mevcut. 


Maltepe Ritim İstanbul 'da Dumankaya D planı kapsamında kredi ödeme yardımı, kira garantisi, aidat garantisi ve iade garantisi veriliyor. Projede yer alan daireler 43 ile 356 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi kampanyası 31 Ocak'ta sona eriyor. Proje çocuk oyun alanları, fitness merkezi, açık yüzme havuzları, sauna, ofis, bürolar, cadde mağazaları ve yüzme havuzu gibi ortak alanlardan oluşuyor. 


Ritim İstanbul ödeme seçenekleri!

- 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

- Sıfır peşinat ile ödeme yapılabiliyor. - Yüzde 12 indirim yapılıyor. 


Ritim İstanbul Rezidans adres: E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi Maltepe / İstanbul


Dumankaya Ritim İstanbul iletişim

Satış ofisi telefon: 0216 511 58 00

Web: http://www.ritimistanbul.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön