28 / 04 / 2024

Sembol İstanbul ödeme seçenekleri!

Sembol İstanbul ödeme seçenekleri!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Symbol İstanbul

Bahçeşehir Sembol İstanbul 'da yer alan dairelerin büyüklükleri 88 metrekareden başlıyor, 200 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede residence, konut ve home ofisler bulunuyor. İşte Sembol İstanbul ödeme seçenekleri...



Sembol İstanbul ödeme seçenekleri ile ilgili detaylı bilgi haberimizin devamında mevcut. Projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 lira ile 4 bin 500 lira arasında farklılık gösteriyor. 


Konut teslimlerinin 11 ay sonra yapılması planlanan Sembol İstanbul Rezidans 'ta yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje 17 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul Konutları Kardeş İnşaat imzası taşıyor. Projede A ve B bloklarda residence, C blokta ise konut ve home ofisler yer alıyor. 


Esenyurt Sembol İstanbul 'da çocuk oyun alanları, oyun ve hobi odaları, futbol ve basket sahaları, tenis kortları, plates, yürüyüş ve koşu parkurları, Türk hamamı, Fin hamamı, fitness, spa ve masaj salonları, cafeler, açık – kapalı yüzme havuzları gibi ortak alanlar bulunuyor. 


Sembol İstanbul ödeme seçenekleri!

Tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Karden Sembol İstanbul Evleri'nde yüzde 25 peşin ödemelerde 30 ay vade farksız taksit veya yüzde 50 teslimde ödeme imkanı sağlanıyor. 


Sembol İstanbul satış ofisi telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön