10 / 05 / 2024

Rusya gazı kesti AB tehdit etti! Sözleşmelere sadık kalınmazsa…

Rusya gazı kesti AB tehdit etti! Sözleşmelere sadık kalınmazsa…

Rus enerji şirketi Gazprom’un Avrupa’ya enerji akışını kesmesi üzerine Avrupa Birliği’nden tehdit gibi bir açıklama geldi.



GAZPROM UKRAYNA ÜZERİNDEN SEVKİYATI ARTIRIYOR

Rus enerji şirketi Gazprom, Cumartesi günü yaptığı açıklamada, 42,7 milyon metreküp doğal gazı Ukrayna üzerindeki hattan Avrupa'ya göndereceğini belirtti. Sudhza giriş noktasından akışın Cuma günü gönderilen 41,3 milyon metreküplük gaza göre artmasına rağmen, bu miktar Kuzey Akım 1 üzerinden kesilen gaz miktarını karşılamıyor.

Rusya gazı kesti AB tehdit etti! Sözleşmelere sadık kalınmazsa…

“AKIŞI ENGELLEYECEK BİR SIZINTI DEĞİL”

31 Ağustos'tan 2 Eylül'e bakım nedeniyle Almanya'ya Rus gazını taşıyan Kuzey Akım 1 hattı üzerinden doğal gaz akışını durduran Rus enerji devi, Cuma günü hattın belirsiz bir süre için kapalı kalacağını duyurmuştu.

Kuzey Akım 1 boru hattı  için hizmet veren Siemens Energy, bu tür bir sızıntının akışı durdurmaması gerektiğini belirtti. Hattın çalışmasını sağlamak üzere kendilerine bir görev verilmediğini kaydeden şirket, bu göreve hazır olduklarını da ifade etti.

Arzum çay makineleri ne kadar? Çay severler buraya! 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kız kulesi yıkıldı mı? Son dakika: Sosyal medya çalkalanıyor

İş arayanlara müjde! KPSS şartı olmadan yüksek maaşla personel alımı yapılacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön