02 / 05 / 2024

''Sabredenlerin serveti gümüş ilk hafta şov yaptı'' diyen İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyardı

''Sabredenlerin serveti gümüş ilk hafta şov yaptı'' diyen İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyardı

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş, ''sabredenlerin serveti'' diyerek açıklama yapan İslam Memiş yatırımcıları uyardı.



GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI 6 EKİM 2022! GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

Gümüş yatırımcıları gümüşün rekor seviyelere yükselmesini ardından heyecanlanırken gümüş fiyatlarını anlık olarak takip etmeye devam ediyorlar. 

Gümüşün ons fiyatı bugün 20,53 dolar, gümüşün alış fiyatı 12,24 TL, satuış fiyatı ise 12,71 TL seviyesinde işlem görüyor.

  Sabredenlerin serveti gümüş ilk hafta şov yaptı diyen İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyardı

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN YÜKSELDİ?

Rusya'nın referandum yolu ile Ukrayna sınırındaki bazı bölgeleri kendine dahil etmesi jeopolitik risklerin yükselmesine neden oldu.

 Diğer yandan finansal piyasalardaki risklerin artması da altın ve gümüş fiyatlarını yüskelmesini sağladı.

Credit Suisse Group ve Deutsche Bank'la ilgili endişelerin artması yatırımcıların güvenli liman talebini artırarak değerli metallerin fiyatlarını pozitif etkiledi.

Gümüşten rekor yükseliş! Gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş görenleri şaşırttı! Öyle bir yükseldi ki görenler küçük dilini yutacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön