11 / 05 / 2024

Saç ekimi yapanlar parayı vurdu, THY, ’Turkish Hairlines’ oldu!

Saç ekimi yapanlar parayı vurdu, THY, ’Turkish Hairlines’ oldu!

Dünyanın en önemli sağlık turizmi merkezlerinden biri haline gelen Türkiye’ye geçtiğimiz yıl saç ektirmek için yurt dışından gelen turist sayısının 1 milyonu aştığı belirlenirken, bu kişilerin bıraktığı döviz ise dudak uçuklatacak miktarda…



‘TURKISH HAIRLINES’ ESPRİLERİ YAPILIYOR’

Uçaklarda saçı bantlı insan sayısının arttığını belirten Terziler, “Bu yüzden Turkish Airlines Turkish Hairlines esprileri yapılıyor” diyerek, bunun sektör için gurur verici olduğunu vurguladı.

Kaliteli hizmet sunulduğu takdirde, Türkiye’nin diş hizmetlerinde de 500 milyon dolar ciroyu geçebileceğini savunan Terziler, estetik cerrahisinde ise 400 milyon dolar seviyelerinin yakalandığını bildirdi.

Saç ekimi yapanlar parayı vurdu, THY, ’Turkish Hairlines’ oldu!

KAPLICA TURİZMİ DE YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Yerli turistin dışında, yabancıların da kaplıca turizmine de ciddi ilgi gösterdiğini aktaran Terziler, kaplıca turizminden elde edilen gelirle birlikte 10 milyar doları aşan rakama ulaşıldığı bilgisini verdi.

Terziler, Türkiye’deki genel sağlık hizmetlerinde saç ekiminin lokomotif konumda olduğunu dile getirerek,“Diş hizmetleri de yaygınlaşıyor. Bir çok noktada diş kliniklerinin açıldığını görüyoruz. Eğer biz hizmette kaliteyi artırabilirsek sağlık turizmi sektörü çok daha fazla büyüyecek. Sektörün yakın hedefi 20 milyar dolarlık bir rakama ulaşmak iken çekirdek sağlık hizmeti dediğimiz noktada bu sene 5 milyar dolar hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Terziler, Türkiye’de şu an robotla saç ekimi yaşanmaya başlandığı bilgisini vererek, “Küresel çapta işler yapmaya başladık, eğer teknoloji ve inovasyon ile sağlık hizmetlerinin kalitesini yukarı taşıyabiliriz” şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön