03 / 05 / 2024

Sağlık çalışanlarına müjde geldi! Teşvik ödemesi miktarları açıklanıyor

Sağlık çalışanlarına müjde geldi! Teşvik ödemesi miktarları açıklanıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık çalışanlarının beklediği haber duyurdu. Sağlık çalışanları alacakları teşvik ödemesi miktarlarını yarın öğrenebilecekler. Sağlık çalışanlarının teşvik ödemesi miktarı nedir?



Sağlık çalışanlarının uzun zamandır beklediği haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çalışanların alacakları teşvik ödemesi miktarlarını yarın öğrenebileceklerini duyurdu.

Bakan Koca açıkladı: Sağlık çalışanları alacakları teşvik miktarını yarın öğrenecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi sosyal medya hesabından, açıklamada bulundu. Sağlık çalışanlarının teşvik miktarına da değinen Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı;

*Ek Ödeme bütçesi artık Bakanlık tarafından yönetiliyor. SUT'a bağlı hastane tahakkuku tek belirleyici değildir.

*Herkese verilen taban ödemesi SUT fiyatlarından etkilenmeyecek ve her zam döneminde maaşla birlikte yükselecek.

*Teşvik ödemeleri SUT artışına bağımlı olmaktan çıkarıldı. Daha önce yaşanan problemler söz konusu dahi olmayacak.

*Hayat insana her gün yeni bir şey öğretiyor. Örneğin hangi sağlık çalışanı ne kadar teşvik ödemesi alacağını yarın öğrenebilecek.

 Sağlık çalışanlarına müjde geldi! Teşvik ödemesi miktarları açıklanıyor

Bakan Koca bir gün önce yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının Ağustos ayı bitmeden ne kadar teşvik alacağını göreceklerini bildirmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı bir başka açıklamada, her sağlık çalışanının ne kadar teşvik alacağını Ağustos ayı bitmeden öğrenebileceğini aktardı ve “maksimum 4 sayılı gün çabuk geçer” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön