18 / 05 / 2024

Sağlık çalışanlarına müjde geldi! Teşvik ödemesi miktarları açıklanıyor

Sağlık çalışanlarına müjde geldi! Teşvik ödemesi miktarları açıklanıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık çalışanlarının beklediği haber duyurdu. Sağlık çalışanları alacakları teşvik ödemesi miktarlarını yarın öğrenebilecekler. Sağlık çalışanlarının teşvik ödemesi miktarı nedir?



Bütün sağlık personeli ek ödeme alabilecek

Bakan Koca, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamanın devamında ise her sağlık personelinin ek ödeme alacağını vurgulayarak şunları belirtti:

 Sağlık çalışanlarına müjde geldi! Teşvik ödemesi miktarları açıklanıyor

"Hekim ve hekim dışı teşvik havuzu ayrıldı. Hekim haricindeki sağlık çalışanları teşvik ödemelerini kendileri için ayrılan havuzdan alacak. Artık sabitin de, taban ek ödemenin de bütçeleri ayrıldı. Teşvik ödeme havuzunda her hizmetin bir önemi var. Teşvik ödemesinden mahsuplaşma yok. Her işlemin bir karşılığı var. Ek ödeme almayan hekim ve sağlık çalışanı çalışan kalmayacak. Mahsuplaşma uygulamada kaldırıldı. Yönetmelikteki yeri teknik bir husustan ibarettir."

Evler artık böyle kiralanacak: İhaleli kira dönemi

A101,ŞOK,BİM aktüel kırtasiye ürünleri! 29 Ağustos 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

Pasaport harçları yükseldi mi? 2022 pasaport harçları ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön