27 / 04 / 2024

şžah İnn Paradise, 1 milyon dolarlık yenileme yapıldı!

şžah İnn Paradise, 1 milyon dolarlık yenileme yapıldı!

Antalya Kumluca 'daki 5 yıldızlı tatil köyü şžah İnn Paradise, 2011 sezonuna bambaşka bir konseptle giriyor. Sezonun 15 Nisan 'da açılacağını söyleyen şžah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, 1 milyon dolarlık revizyon çalışması yaptık dedi  



Antalya Kumluca 'daki 5 yıldızlı tatil köyü şžah İnn Paradise, 2011 sezonuna bambaşka bir konseptle giriyor. Sezonun 15 Nisan 'da açılacağını söyleyen şžah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, “Bu yıl ‘Kendinizi evinizde gibi hissetmeyeceksiniz ' düşüncesinden yola çıkarak tesisimizde 1 milyon dolarlık revizyon çalışması yaptık. Konuklarımız çok farklı bir şžah İnn Paradise ile karşılaşacaklar ” dedi.


Antalya Kumluca 'daki 5 yıldızlı tatil köyü şžah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, 2011 sezonunun 15 Nisan 'da açılacağını söyledi. Bu yıl tesisin revizyonu için 1 milyon dolarlık bir bütçe harcandığını ifade eden Yücel, “Yenileme çalışmaları bitmek üzere. Öncelikle tüm odaları dekorasyon anlamında değiştirdik. Yerlere yeni parkeler döşendi ve tüm tekstiller yenilendi. Konuklarımıza bir tatil köyü ferahlığında tatil yaptırırken, bir blok otel konforunda konaklama yaptıracağız ” dedi.

Yücel: Öneri ve yorumlara kendim cevap veriyorum

şžah İnn Paradise 'da daha önce konaklama yapan konuklarla bir anket çalışması başlattıklarını belirten Yusuf Yücel, şunları söyledi:

“Anket çalışmasını inanılmaz bir titizlikle yürütüyoruz çünkü bizim için konuklarımızın görüşleri her şeyden daha önemli. Her bir konuğumuzu telefonla arayarak şžah İnn Paradise 'da tatil yaparken neleri en çok beğendiklerini ve neleri eksik bulduklarını soruyoruz. Aynı zamanda internet sitemize de görüşlerini yazmaları için yönlendiriyoruz. Siteye yazılan tüm yorumlara online olarak cevap veriyorum. Bu hem konuklarımızla aramızda bir güven bağı oluşturuyor, hem de bizim eksiklerimizi görüp bunları gidermemiz için yardımcı oluyor. Bize yansıyan tüm olumsuz eleştirileri değerlendirdik ve bunları titizlikle giderdik. 2011 'de konuklarımızı kusursuz bir tatil bekliyor diyebilirim. ”

Kendinizi evinizde gibi hissetmeyeceksiniz!

‘Kendinizi evinizde gibi hissetmeyeceksiniz ' düşüncesiyle yola çıktıklarını dile getiren Yücel, “Birçok tatil köyü ya da otel konuklarını evlerinde gibi hissettirmeye çalışır. Bence bu yaklaşım yanlış. Bir kişi kendini evinde gibi hissetmek istiyorsa neden tatile çıksın Biz konuklarımıza evlerinde yapamadıkları, ama hep hayallerini kurdukları bir tatil yaşatmak istiyoruz. ‘Ah keşke şurada olsam … ' dediklerinde işte o yerin şžah İnn Paradise olmasını istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Hiçbir konuğumuz kendilerini evlerinde gibi hissetmeyecek ” diye konuştu. 2011 yılında tesise gelen konukların çok farklı bir şžah İnn Paradise ile karşılaşacağını söyleyen Yusuf Yücel, “Bu sene birçok yeni projemizi hayata geçireceğiz. Yenilenmiş tesisimizde, farklı eğlence ve aktiviteler olacak. Güleryüzlü personelimizle 5. sezon da sizlere unutamayacağınız bir tatil ortamı hazırladık. şžah İnn Paradise ailesi olarak 2011 yılında gelecek konuklarımıza şunu tekrar söylemek istiyorum: Kendinizi evinizde gibi hissetmeyeceksiniz ” dedi.

 


Geri Dön