29 / 04 / 2024

Sahiba Gökçen Havalimanın'da uçuşların artması Lens İstanbul'un değerini artırdı!

Sahiba Gökçen Havalimanın'da uçuşların artması Lens İstanbul'un değerini artırdı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki yolcu sayısı 2018 yılında, 2017 yılına göre yüzde 10 artarak 34 milyona ulaştı. Yolcu sayısındaki artış Kurtköy’deki konut ve ticari alanlara ilgiyi arttırdı...



Kurtköy’ün Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın konumu ile  Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Köprüsü yolu, TEM ve E-5 bağlantı noktalarının ortasında  yer alması, konut fiyatlarını yükseltti Fiyatların artması ile Kurtköy gayrimenkul piyasası hareketli bir sürece girdi. 

Teknopark ve üniversite bölgesi olmasına ek olarak, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki yolcu sayısının 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 10 artarak 34 milyona çıkması da hareketliliği arttıran bir faktör oldu. Son 80 dairenin kaldığı Lens İstanbul’da peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı veriliyor.

1162 konut ve 85 ticari alandan oluşan Lens İstanbul, ek olarak Lens Yaşam ile de bölgenin alışveriş, eğlence, lezzet ve sanat merkezi olacak gibi duruyor.  Lens İstanbul projesini hayata geçiren Lens Yapı adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, “Bölge, ulaşım rahatlığı nedeniyle çevre illerden dahi talep görmeye başladı. Özellikle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ve Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki iş insanları projemizden ağırlıklı olarak konut aldılar. Kamu ve özel girişim tarafından yapılmakta olan projeler, ticaret merkezleri, AVM yatırımları gibi yeniliklerle giderek gelişen Kurtköy, planlı bir yaşam merkezi haline geldi. Kadıköy ve Üsküdar metrosunu birbirine entegre edecek Sabiha Gökçen-Kurtköy metro hattı durağının 2020 yılında açılmasıyla da bu talep daha da artacaktır.” ifadelerini kullandı. 

Web: http://www.lensistanbul.com/


Geri Dön