28 / 04 / 2024

Saint-Gobain Weber 36. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da!

Saint-Gobain Weber 36. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da!

Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da ziyaretçilerini ağırlayacak



Dünyada 48 ülkede 200’den fazla üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber, kullanıcılarına dış cephe uygulamalarından ısı ve su yalıtımına, seramik yapıştırıcıları ve derz dolgularından teknik ürünlere kadar uzanan oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 


“Sektörde öncü”

Türkiye’de ilklere imza atan Weber, sektöre yeni bakış açısı kazandırması ile öncü rol üstleniyor. Türkiye’nin ilk konsantre ve toz çıkarmayan seramik yapıştırıcıları; “weber konsantre serisi”ni piyasaya sunan Weber, 15 kg’lik ambalajın 25 kg’lik ambalaja eşdeğer metraj yaptığı “weber konsantre serisi” ile  daha az yer kaplayarak nakliye ve stoklama avantajı sağlıyor. Kullanıcı ve ev sahiplerine tozsuz ortam sağlaması ile de tercih edilen weber konsantre serisi daha az karbon salınımı ile çevrenin korunmasına katkı sağlıyor.


Yapı dünyasındaki son trendleri, yüksek teknik ihtiyaçları karşılayan gelişmiş çözüm önerileri ve yenilikçi hizmet anlayışı ile kullanıcılarına ulaştıran Weber, bu yıl da 3 No’lu Salon, 421 no’lu stantta ziyaretçileri ile buluşacak. 



Geri Dön