27 / 04 / 2024

Samsung Galaxy Z Flip 4'de şaşırtan indirimler 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Samsung Galaxy Z Flip 4'de şaşırtan indirimler 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi ve en büyük cep telefonu üreticilerinden olan Samsung’un yeni gözdesi Samsung Galaxy Z Flip 4 günümüzde en çok tercih edilen cep telefonu modellerinden biri oldu. Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Z Flip 4 için ilk indirim fırsatı. 



Samsung Galaxy Z Flip piyasadaki satış fiyatı 25.999 TL olan telefonun fiyatı 24.495 TL‘ye geriledi. Samsung Galaxy Z Flip 4’in  IPX8 sertifikası sayesinde 1.5 metre su altında 30 dakika boyunca çalışabilen telefon Android 12 yüklü paketle kullanıcısına sunuluyor .

Ayrıca Samsung Galaxy Z Flip 4 ‘in Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden ve 8 GB RAM’den güç alan telefon açıldığında 6,7 inç Dinamik AMOLED ekran yer alması da gözden kaçırılmayacak bir ayrıntı.

Telefonun bu ekranı aynı zamanda 120 Hz yenileme hızına destek verdiği bilinmekte. Cihazın bu sayede akıcı bir ekran deneyimi yaşatan telefonun ekranı maksimumda 1.200 nit parlaklığa ulaşabilmesi de rakiplerinden ayrı tutulmasına sebep oluyor.

Samsung Galaxy Z Flip 4 ‘in  dış kısmında 1,9 inçlik Super AMOLED bir bulunuyor.Söz konusu dış  ekran sayesinde kullanıcılar bildirimleri rahatlıkla görebilme imkanına sahip. Dış bildirim ekranı sayesinde telefonu açmadan mesajlar kontrol edilebiliyor, fotoğraf çekilebiliyor veya müzik çalınabilme özelliği de cihazın artıları arasında. Bunun yanısıra bu ekran farklı stillerle ve renklerle kişiselleştirilirip keyifli bir kullanıma pencere açıyor.

Samsung Galaxy Z Flip 4 de şaşırtan indirimler 19 Eylül 2022 fiyat listesi

 


Geri Dön